1bocek1cicekannesi Bebegim_34 ay az önce bende bunu gördüm. Suçu tek tarafa yüklemek ne kadar doğru kocayi da evire çevire dövmek lazım sjdjd
Deletedmom5284 Ben olsam ikisini birbirine bağlar üstlerine naylon poşet giydirip ateşe veririm, nasıl fikir
Bal-Kaymak Bebegim_34 Burda da okumadık mı eşiynin mesajlarını yakalayıp mesajlaştığı kadına hesap soranları. Tv’de de gördüm neler bu kadın benim kocamı ayarttı diyenler. Bazıları kocasında suç aramıyor hiç. Şaşırmadım bu habere de
Bebegim_34 Bal-Kaymak bende ona uyuz oldum belli ki karşılıklı bu durum yani esinle aynı yatağa girecek yine herhalde
Bal-Kaymak Bebegim_34 Aslında ikisine de bulaşmaya gerek yok. Çek fotoğrafı ver mahkemeye. Ödesin tazminatı bitsin. Kimse için elimi kirletemem. Sokak ortalarında saç baş gezemem 😁
Noname21 Bebegim_34 düşün ki kocan la sevgilini gördün. Kocanı başka yerde de halledersin mecbur karşına çıkar. Ama sevgiliyi birdaha bulamayablirsin Kadın işini şansa birakmamis😀
Bebegim_34 Noname21 valla buluşacakları zamanı napip eder bulurum ikisini bir hallederim gözüm arkada kalmaz 😂rahat rahat uyurum