Devrim-61 Kızlar 14 günlük lohusayım.göğsümde süt kırıldı ve enfeksiyonum var.Doktora gittim emzir ve sağ dedi ama canım çok acıyo.Başına gelen var mı ?siz neler yaptınız?
ZuhreTarhan Devrim-61 mastit olduysa sıcak kompres veya soğuk kompres yaparak göğsünüzü rahatlatabilirsiniz.
ElifS95 Devrim-61 sanırım mastit oldunuz bende 2 defa oldum acile gitmek durumunda kaldım antibiyotik kullandım geçince bıraktım hemen ama emzirmeye ve sağım yapmaya devam ettim biraz dişinizi sıkıp sağım yapmanız lazım sıcak suyun altında duşta masaj yapabilirsiniz göğsünüze o da çok iyi geliyor duştan sonra sağım yaparsanız daha rahatlamis olur belki bir de havluyu ütü ile ısıtıp gogsunuze saRabilirsiniz ben hep öyle yapıyordum iyi geliyordu
Zeynep134 Devrim-61 Eğer doktor antibiyotik vermediyse Parol içebilirsiniz ben de süt kırması olmuştum mastite çevirmedi o yüzden antibiyotik almadım. Bol bol sağıp ılık duş alırsanız rahatlatır. Geçmil olsun😔
Kvsrrr Ben duş almaktan bıkmıştım. Bir leğene dayana bileceğim kadar sıcak su koyuyordum leğenin içine doğru eğilip mememi sokuyordum içine aşağı doğru olunca kendisi akıyordu bi yandan da masaj yapıyordum yorulunca soğuk lahana koyuyordum hemen.