Arkadaşlar nisan ayında covid oldum. Ateşli bir şekilde ayakta geçirdim çok şükür . İki adet biontech aşımı da oldum. Geçen hafta eşim koku almıyorum dedi ve evleri ayırdık. Kendini iyi hissetiğinden test vermedi karantinaya girmemek için -ısrarlarıma rağmen- temas etmiyor kimseyle. 4 gün önce bebeğim hastalandı hastanede yattık salgına yakalanmış. Kanında ve kakasında mikrop çıktı. Covid olsa kanda belli olurdu diye düşünüyorum. Bebeğimden bana da geçti sanırım bende de ishal vardı. Düzeldi şu an . Ama dünden beri grip gibiyim. Dün gece koku almadığımı farkettim her şeyi kokladım. Naftalin bile kokusunu almadım. Burnumu iyice temizledim sonra hafifte olsa almaya başladım. Sabah yine almıyordum sonra tekrar kokuları almaya başladım. Çok korktum açıkçası, annemlerle kakıyorum evde bir sürü yakınım, bebeğim var. Böyle bi vebal alamam. Onun dışında normal hafif grip gibiyim. Ama sabahları koku gidiyor sonra geliyor anlamadım. Covidken tat koku gitmemişti. Sadece koku duyum çok keskin değildi. Onun etkisi mi diyorum. Ama covid olsam koku gitse hiç gelmezdi herhalde değil ?