AlpBeyinAnasi Geçen kış doğdu daha bebekti bir bariyer kullanmadık ama şimdi baya emekliyor. Nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz, bariyer fiyatları çok uçuk.
Beyabann AlpBeyinAnasi kendinizin özel sanayine bişeyler yaptırmanız lazım sanayide satılıyo mu bilmiyorum ama bi komşumuzun vardı sobadan 1 adım uzak olacak şekilde çit gibi düşünün ona benziyodu yani :)
Abf AlpBeyinAnasi kardeşim bebekken avuclamisti sobayı 5 parmağının izi çıkmıştı sobada hiç unutmuyorum, çok dikkat etmek lazım, sandalye falan koysanız sobanın önüne
AlpBeyinAnasi inci_34 minderin yastığın fayda edeceğini düşünmüyorum artık engelleri çekip geçebiliyor
AlpBeyinAnasi Beyabann hazır bariyerler var 300 TL üstü fiyatlar hep. Yaptırsam yine aynı fiyata gelir sanırım ya
Abf AlpBeyinAnasi bütçenizi bilmiyorum ama şöyle bisey alabilirsiniz belki https://m.trendyol.com/gursac/bebek-koruma-unitesi-koseli-sobalar-icin-50x60x70cm-p-48801783?boutiqueId=582415&merchantId=177074
MasalsMommy AlpBeyinAnasi Benim kızım yürümeye başladı🤷🏼♀️ Ne yapıcan hiç bilmiyorum vallahi çok zor olacak bu kış🥲