yigitinanneesii Bebeğim 66 günlük, 2-3 gündür elini emmeye başladı ağzı da tükürüklendi . Karnı tok ama elimi emiyor neden olabilir? Erken diş çıkarabilir diyolar ama çok erken değil mi ?😂
Nefeshiramm yigitinanneesii vücudunu keşfediyor dedi doktor bize izin vermeyim mi dedim yok karışma dedi
Limonataa yigitinanneesii Bizim ki de aç tok fark etmez hemen elini kapıyor 4 aylık 2 aylıkken başladı ama dişle alakası yokmuş ellerini parmaklarını keşfetmeye çalışıyormuş parmakları ona oyuncak gibi geliyormuş ilerleyen zamanlar da eliyle bişey tuttuğun da onu da ağzına goturcekmis böyle böyle kesfedicekmis bakalım 🤔
Ferisss Limonataa aynen öyle benimki de hemen hemen iki aylıkken başladı şuan 5 buçuk aylık şimdi ne tutarsa onu da eliyle beraber ağzına götürüyor 😂😂😂 çok şapşallar ya 😍😍😍
yigitinanneesii Sutmuhendisi bende öyle yapıyorum canım aç emdir diyolar 😂 kayınvalidem erken diş çıkaracak diyo herkes bişey diyo 😂
ireembassturk-98 yigitinanneesii benimde bebeğim 68 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz ama doktor elini keşfediyor dedi😄
Yusufsmom Hiç müdahale etmeyin derim ellerini keşfediyor muhtemelen ellerini de izliyordur bizimki 5 aylık ki ilk üç ay boyunca deli gibi parmak emdi sonra sonra azaldı şimdilerde nadir emiyor
inci_34 yigitinanneesii ayyy çok komiksiniz ya valla bu sayfada bazen şaşırıyorum hangi yüzyıldan geldiniz bebeğim elimi emiyor ne demek ya etrafınızda h görmediniz mi bebekler sürekli elini emer 2aydan sonra keşfe başlarlar ve ilk kendilerinde ellerini keşfederek emerler
yigitinanneesii inci_34 komikse gülün o zaman😂 bu nasıl bi konuşma şekli? Etrafımda emen görmedim, ilk çocuğum ve sormam gayet normal. Bu sizi ne kadar ilgilendirir ? Hoşunuza gitmeyen bi durum varsa cevap yazmayabilirsiniz
AlpBeyinAnasi yigitinanneesii dişle alakası yok o dönemde elini keşfediyor bebekler. Oğlum da 2-2.5 aylıkken öyle yapıyordu, şimdi 8 aylık, ilk dişi daha yeni çıkıyor 😅
Teemo07 yigitinanneesii Biraz daha büyüsün o eller ayak olacak. Biz ellerimizi keşfettik şimdi ayak baş parmağımızda 🤣🤣 Bazen gaz cıkarmak içinde parmak emiyorlar. Hiç ellemeyin. Rahatlar..
Beken yigitinanneesii benim bebegim 1 ay 16 gunluk emmeye basladi parmani emziriyorum ardindan elini emiyo ellerini kesfediyolarmis bende ac diye surekli emzirdim sonra baktim deilmis kesfettigi icinmis