Deletedmom99886 Melekanne31 15 aylık iliklerime kadar hissediyorum diş çıkarttığını i, özellikle köpek dişler 🥲
ecemm-6161 Melekanne31 bebeğim 11. Ay içinde halen 1 diş Yok bazen gece uyanıyor alt dişleri beyazlaşmış ama patlamasını bekliyorum ne zamandır böyle arada agrı yapıyor oğluma farkındayım ağlıyor arada cok Zor ya 🤷♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Duygusuz Melekanne31 off 7 ay 2 günlük 4 diş geliyor dedi dr 4 5 gündür ne uyuyor ne duruyor hep aglıyor hep
NiLDeRiN Melekanne31 8 dişimiz var 13 aylığız hepsini de zor çıkardık Azı ve köpek dişlerinde napcaz bilmiyorum,bunlar böyleyse
Hep_mi_uykusuz 9 aylik oluyoruz 1 disimiz daha ucu gorunuyr zaten kasinirken isiriyordu simdi obur alt diside cikti cikacak oyle isiriyorki emiuor tum sinirinimi gogsumden cikariyor😱
Elminayusuf2018 ecemm-6161 9 aylığiz bizde de durum aynı beyazladi ama kaç aydır çıkmadı çok huzursuz durmuyor yemiyor uyumuyor sanki her an çıktı çıkacak
ozgetunak Melekanne31 11 ayligiz hissetmemek olabilirmi ya hemde nasıl hissediyoruz mahvetti bizi bu dişler 😢
ecemm-6161 Elminayusuf2018 aynen canım Evt valla biz de de durumlar aynı sorma çıksa da rahatlasak valka 🤷♀️🤦🏼♀️