hayal_perest Merhaba kızlar🤗 oğlum 9 buçuk aylık. Günde 2 veya 3 uyku yapıyor. Bu normal mi? Günde kaç uyku ve kaç saat olması gerekiyor?
Eysar hayal_perest Bizde üç uyku yapıyor dük ozamanlar şimdi 13 aylık iki uykudayiz bir ay daha geçsin tek uykuya gececez uyuması iyi gündüz uykusunu gelişimi acisindanda
Ozgdfn hayal_perest 7.30-8.3o arası gece uykusuna geçer sabahta 6-7 arası uyanır. Ama gece çok kalkıyor emmek için bir buçuk iki saatte bir kalkar mutlaka
Sibelkarakayaa @hayal_perest benim oğlum da 9 ay 7 günlük günde en fazla gündüz uykusu olarak iki kere uyuyor üçüncü uykusu da gece uykusu oluyor, bazen olası durumlarda günde bi kez de uyuduğu oluyo tabi o da evimizde değilsek 😅
hayal_perest Sibelkarakayaa 1 uyku mu😂 gerçi evde değilse normaldir bir uyku. Dışarıya çıktıklarında baykuş oluyorlar😂
1ana1bebe hayal_perest emerken ya da sallarken, ortalama 30 dk falan bazen 10 dk sonra uyaniyor bazen 1 saate yakin
Zerinelif hayal_perest bebeğim saat gece 4uyanir mama veriyorum tekrar uyur bazende gece boyunca uyanıp uyur sallamakla geçer gecelerim sabahta saat 6 uyanır 🤦🏻sabah uykusu yokmu ahh keşke bir saat sonra uyansa derim hep ama hiç saatinden şaşmaz
Kucukadamimm hayal_perest 7 buçuk aylık 2 uyku yapıyor. ❤️ 9 ayda 2 uyku yaptırırsanız gece daha kesintisiz uyur ❤️
AysunKerem Kucukadamimm oğlumda 7.5 aylık 3. Uykuyu zorla yaptırıyorum. Çünkü gündüz uykuları çok kısa uykuya inanılmaz direniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 uyku ve süresi
hayal_perest Kucukadamimm uykusunu alamadığında huzursuz oluyor ama. Birde tekrar uyuma hissi duyuyor