smeyyed 6 günlük bebeğin kaç dakika emmesi yeterli🥺 dün sarılıktan taburcu olduk bugün iyiydi ama şimdi yine on dk emip uyuyor ayaklarını sıkıyorum tık yok🥺
Zlm smeyyed bunun süreyle alakası yok benim kızım 5 dk emerdi ama kilo alımı çok iyiydi doktor uzun süre emiyo diye daha iyi besleniyo demek değil demişti sorduğumda yarım saat emdiği halde mama başladığımız bebekler var demisti yani inemli olan çocuğun kilo alıp almaması
KoalasMom smeyyed 15-20 dk bir göğüs, 15–20 dk diğer göğüsü emmeli, sürekli uyanıdırın topuklarını burnunu sıkın emerkende çene altına parmağınızla baskı yapın hafiften emmeye devam etsin diye
ipekburcu Sık sık vermeye çalışın sabırlı davranın benim bebeğim 6 günlük doğru düzgün tutamıyordu Bile sarılığı da vardı iki saati geçmeden verdim gece gündüz geçti çok şükür
smeyyed ipekburcu biz dün taburcu olduk sarılık geçti ama şimdi tekrarlamış olabilir mi diye düşünüyorum😔😔
Saziyersin smeyyed surekli uyku halinde mi yada uyandırmaya zorlaniyir iseniz hemen götürün sarilik oranı yukselmesin bizim oyle olmustu ilk bir gün yatti eve geldik sonra tekrar iki gun yatış verildi uyku halinden dolsyi