Aynur_21 Merhaba anneler her emzirmeden sonra sütünüzü sağıyormusunuz, kalan sütüde sağmak sütte artış yaptığı söyleniyor deneyimlerinizi paylaşın lütfen henüz 29 günlük anneyim ☺️
Sutmuhendisi Aynur_21 10 ay sağdım bi memeyi emzirip öbürünü sağdım buzluğa koydum bazen o gün verdim. Arttırıyor ama tavsiyem bebek küçük olduğu için sesten rahatsız olmaz bi yandan emzirirken bi taraftan diğer memeyi sağarsan çok fayda görürsün ama yaslanmalısın çünkü aynı anda o kadar süt çıkınca bebeğe tazyikli gelebilir. Bir de bi göğüsten süt akıyorsa emerken mochi de kullanabilirsin hele gece çok faydası olur
Sutmuhendisi Aynur_21 18 dakka olmuş kimse cevap vermemiş ama benim postuma linç için koşar adım geldiler hıncımı burda çıkarmış gibi oldum ama sağmak bence çok önemli niye cevaplanmadı hayret
Betim Aynur_21 oğlum 3. Aya kadar hem emdi hem de sağım yaparak besledim. Emzirdikten sonra sağıp buzluğa stokladım. 3. Ayda meme reddi yaşadım ben 13 Aydır sağım yaparak besliyorum oğlumu. Düzenli sağım sütte artışa sebep oluyor evet
Aynur_21 Mochi kullanıyorum aslında ama pompayıda bu hafta alıcam o zaman kesin önerdiğiniz bir marka varmı peki
Banu- Betim emzirdikten sonra kaç cc çıkıyor süt? Ve sağma düzeninizi genel olarak anlatabilir misiniz?
Betim Banu- ilk 3 ay emzirdikten sonra sağıyordum hatırlayamıyorum kaç cc çıktığını . Ama 3 saatte bir sağım yapıyorum günde 8 kere ilk 10 ay, son 3 aydır gece kalkmıyorum günde 6 max 7 kere sağıyorum. 15 er dakika her iki göğüs ..
Banu- Betim maşallah epey zaman alır. Şimdi ne kadar çıkıyor süt. Neden soruyorum sağma artırıyor mu merak ettiğim için