[silindi] Bim in bevek bezi Jenny Willy kullanıyorduk ana incelmiş ve cok kotu kızım pişik oldu fitatı uygun kaliteli bez markası ne
Minnakbebis [silindi] canım a101inkini denedinmi bilmiyorum ben şuan onu kullanıyorum kızımda çok bekletirsem bazen pişik yapabiliyor onu da hangi bez olursa olsun bekletmemek gerekiyor
pamuksekerim [silindi] biz sleepy kullanıyoruz fiyatı uygun çok şükür pişik te yapmadı. Sızdırma gbi bi sıkıntı da yaşamadık
Minigiminannesi [silindi] molfix canım ben onunla başladım onunla devam ediyorum suan ve çok memnunum ne pişik ne sızdırma hiç bişeyimiz olmadı çok şükür tavsiye ederim
Minnakbebis [silindi] soffia ben cok memnunum.. ama molfixide denedim o sizdirma yapti bende biraz.. o da kaliteli
Aylasrsn Minies. Uygun bence aksam 7de bi takiyorum uykusu bolunmesn diye degisniyorum sabaha kadae. Simdiye kadar ne sizdirdi nede pisik yapti. Ben bide kenarlarin elimle yirtiyorum kesmesin bacagini diye ona ragmen hic sizdirmadi
elfhuma19 Galilea Kesinlikle katılıyorum pamuk gibi bez yeni aldım ama mutlaka deneyin tabi her bebeğinki faeklı olabiliyor ama çok memnunum