Güzel anneler.. Bebeğim 6 ay 20 günlük. Dogdugundan beri uyku problemimiz var cok uyuyan bir bebeğim yok malesef. Ama itinayla rutinli ve programlı yatırıyorum. Şöyle ki sabah 7 7 30 da kalkıyor 30 ar dakika 2 ser saat arayla uyuyor bazen sabah 1 saat de uyudugu oluyor gündüz 2 bucuk saat uyuyor gece uykusuna da 9 30 10 gibi dalıyor. Sonra gece 3 4 kere kalkıyor bu en düzenli halimiz. Son 1 haftadır ise kızım uykuya dalamamaya başladı 1 saat sallıyorum neredeyse mahvolmuş durumdayım bir bebek 1 saat salladıktan sonra 10 dk uyuyup uyanır mı. Özellikle sabah ilk uykusuna cok kolay dalan bebegım sabah uykusunu da uyumamaya başladı zar zor 20 dk uyuyor. Diş yerleri cok az kabarık henüz. Ek gıdadan mı desem Baska bi gerileme durumumu çözemedik gece de cok sık kalkıyor gündüz de dalamıyor. Malesef desteksiz uyutmaya da hiç cesaret edemedim cunku kızım cok inatcı başaramayacagımı düşünüyorum ya da cok uzun sürer halletmek. Neyse var mı bizim gibiler neler yapıyorsunuz? Atak da yok suan neden olmuş olabilir kısa gündüz uykuları ve gece sık uyanmaları fikirlerinize ihtiyacım var 🤷♀️