Burcu60 Eşim boyacı salonu gri yapmak istiyorum diyor üzerine desen ama koltuk takımım pembe Fonlarim mavi aizce uyar mı eve sizin böyle gördüğünüz varsa fotoğraf atabilir misiniz lütfen
Kahvegerek Burcu60 koltuk rengi nasıl bir pembe soft mu? Bi fotoğraf siz atarsanız ona göre yorum yapalım. Gri ve pembe uyumu güzeldir. Mavi fon olmaz ama bu durumda. Yanlış anlamayın pembe koltuk ile mavi perdeyi de düşünemedim. Perdeden kurtulabilirseniz eviniz daha sade görükebilir. Benim koridor gri renk salonum baya koyu bir gri fonlarım siyah
Mom62636362 Burcu60 fonları mavi yerine bordo yaparsanız veya sarı-turuncumsu bir renk, gri ve pembe ile güzel olur
tekboynuzluat Burcu60 benim salonumda tv arkası gri ama salonumun çoğu yeri gri o yüzden yaptık eğer yakışıyorsa yaptırın grinin tonlarını
FZC Gin sanırım ben bir erkek değilim ama bende gri rengini çok seviyorum evimin eşyaları geneli gri parkeler gri tuvalet, banyo, antre, mutfak dolapları hepsi gri
Gin FZC bunlarda gri bana da hoş gelebilir.😃 benim eşim de evin duvarlarını griye boyatmaktan söz ediyordu 🙈 açık renklerden yanayım ben duvar konusunda 😅
Burcu60 Kahvegerek ya hiç resim atmadım yastıklarımin içinde aynı maviden olduğu ixin o renk yaptık ve çok uyumlu aslında kaldirabilirim onları sıkıntı degil
FZC Gin görümcemin salonla oturma odası gri renk duvarları değiştiremiyor hep griyle devam etmek zorundalar
Deletedmom0737 Evim de iş yerlerim de gri tonlarında çok memnunum ama diğer renklere uyarmı uymaz mı bilmem ben dekorasyonda gri siyah beyaz kullanıyorum
Gin Pinterestten baktım da şimdi ne kadar çok örnek varmış gri duvar ile 😄 @Burcu60 bakmadıysanız siz de göz atın bence 😃
Kahvegerek çok koyu bir gri bu aynı renk tv arkasında da var. köşeli odanın halısı yıkamada. Gri ile kırmızı uymaz mesela örnek. Grinin 50 tonu mevcut 😂 ama dediğim gibi pembe koltuklarınız soft ise gri yakışır
Kahvegerek Burcu60 koltukları değiştiremeyeceğinize göre (büyük bir değişim istiyorsanız) kırlentleri değiştirebilirsiniz. Fotoğraf atabilirseniz yardımcı olucam dekorasyonu çok severim 🙃