Momstar Kızlar 8 aylık bebeğimin boyu 68 cm ve 2 aydır aynı uzamamış 8 kiloda, sizlerde durum nasıl boyu çok kısa değil mi yaaa😔bu arada erkek cocuum
Glbhrylmz Momstar Üzülme canım belki sonradan birden boyu uzar. Bazen durmalar meydana gelebilir. Yeme içme durumu nasıl
Neslihan1903 Momstar bu genetik bir şey bence sizin ve eşinizle alakalı doktor gelişiminde bir sorun yok dediyse boya takılmayın lütfen
Abf Momstar aynı biz, yarın 8 aylık oluyor oğlum, 69 cm, 6. ayda 67 cm Di, 2 gün önce Dr a gittim bunun için, normal dedi, hatta boşa gelmişim gibi davrandı 🤦♀️ben de çok taktım bu aralar
Momstar Abf aynı gün doğumluyuz 21 ocak mı sizde? Bizde yarın 8 aylık oluyoruz. Kilosu nasıl birde beslenmesi iyi mi? Bende anlamadım neden uzamıyor öyle emekleme vs de yok
Melankoli Momstar boyunun kısa veya uzun olması bir şey ifade etmez ama 3 ay üst üste gelişim göstermezse mutlaka uzman bir çocuk doktoruna başvurmalısınız.
Momstar Melankoli kilo az da olsa alıyor ilerliyor ama boyda takıldı kaldı Dr birden atasabilir dedi Dr takipliyiz zaten anlamadım gitti babası uzun bende aşırı kısa değilim standart yani
Abf Momstar evet 21 ocak, kilosu iyi 9 kilo, 2 aydır sürünerek emekliyi, Bi kaç gündür 4 ayak emekleme çalışmaları yapıyor, boyu persentilde %20 lerde, ben de üzülüyorum ama Dr normal deyince yapacak bisey yok
Glbhrylmz Momstar biraz daha arttır istersen annesi bakalm tepkisi ne olacak yicek mi yerse belki biraz daha iyi olur
Momstar Abf ay ne güzel belkide aynı saatlerde dünyaya gelmişlerdir🥰sağlıklı olsunlar da inşallah varsın böyle olsun Dr bazı bebekler Bi anda boy atabilir dedi belli olmuyormuş, her ay düzenli almayanlarda oluyormuş, inşallah bizimkilerde Bi anda Bi kaç cm birden atarlar🙏