Labrinth Asla asla asla fotoğraf atamıyorum şuraya ya ya linke tıklanmıyor ya sayfa bulunmuyor ya da bi kutucuk şeklinde duruyor yorumum bu kadar mı beceriksizim hahdjsjdjsjd
Lazrail Labrinth cok kolay ya nasil yapamiyon kiz googlede resim yukle yaz sayfaya git fotoyu yukle jpg yazan linki kopyala sadece yapıştır
Ayazmom1 Labrinth Img yükle yazıyorsunuz googleye sonra fotoğrafı yükleyip sonu jpg biten bağlantıyı kopyalayıp buraya yorum olarak yapıştırıyorsunuz 🥰
Laden Labrinth merhaba canımız annemiz, https://imgyukle.com/ bu siteye girin. Resmi yükleyin. Yükleme tamamlanınca resmin üzerine uzun basıp kopyalayın. Sonra da buraya yapıştırın. Açık bir şekilde paylaşılacaktır🌺
Yazannesi1 Labrinth hızlı resim yükle yada resim yükle yazın googleye oraya resimi yükleyin altta açıklama ekleyine her hangi bir hafr yaz fotoğraf yüklenince üstüne basık tut kopyala yap gel buraya basık tut yapıştır yap link değil drek fotoğraf tüklenir
Labrinth Lazrail kız biliyorum nasıl olacağını ama hep link sıkıntılı oluyor işte asla açılmıyor bak denicem
Lazrail Labrinth eskiden neler vermiyorlardıki gazetenin yaninda hediye vericekler diye hergun gazete aliyodum 😂