YesimKnc @Damla6117 bizde 5 aylığız daha hala kullanıyorum doğdundan beri 1.ci şişe şampuan olarak yarısında gibi şuan daha var yani ki ben sık sık yıkıyorum dediği gibi arkadaşın uzun gidiyo 😀sen ufak olanı mı aldın mi Damlacım😕
Damla6117 YesimKnc yoo 500 ml şöyle baştan mustela aldım doğmadan önce sonra bitmeden yarıdayken 500 ml Lik sebamed aldım ona başladım sebamed tamamen bitti musteladayız 😂😂önünü köpüklüyorum 1 pompa arkası 1 pompa 2 de kafaya bu şekilde 😂
ArdicEge A_melek mustelayla dalini karsılastırmak mustelaya ayıp olur😅 mustela tabii ki. Deterjan olarakta green clean kullanıyorum. Dalinin o güzel bebek kokusu hicbişeyde yok malesef ama içeriği hic temiz degil☹️
Rainyellow A_melek yalnız benim bebeğime de mustela alerji yapıyor sırtı kızarık kızarık oluyor duştan sonra Baby Plus aldım yıkadım olmadı sonra tekrar mustela denedim yine alerji yaptı 🤷🏻♀️
Sevgi-Aslan A_melek bebeğim cildi hep isilik oldu mustela aldum tüm bakım ürünleri mustela arkadaşların dediği gibi pahalı ama baya çok gidiyor kızım 4 aylık daha yarım bile olmadı şampuan vs.bereketli tavsiye ederim
kahvekokusuu A_melek dogdugundan beri unibayb kullanirken gecen ay dalin almış eşim ve bu hafta vucudu pütür pütür oldu kuruluk başladı tekrar unibayb e gectim birde losyon aldım vücuduna sürüyorum geçti kabarciklar
cemreninnannesii A_melek canım dalin kullanma ablamın kızının saçı bu yüzden konak olmuş ben uni bany kullanıyorum ama dalin mi mustela mı dersen mustela
Zeyno111 A_melek Mustela kullanıyorum sadece doğduğundan beri. Dalinde zararlı maddeler mevcut. Kremleri de hep Mustela
Tugbakivanc A_melek mustela içeriği temiz bebekler için daha ideal. Maddi olarak zorlarsa da mustela gibi kaliteli daha uygun bir marka bakabilirsiniz. Bizim doktorumuz cilt kuruluğu için Bioderma atoderm krem önerdi. Banyo sonrasi onu sürüyorum tüm vücuduna.
BurcuP Tugbakivanc o krem müthiş ben kızıma ve kendim de atopik ciltli olduğumdan kendime de kullanıyorum senelerdir
Elif1010 A_melek Şampuan olarak değil sabun olarak uni bayb kullanıyordum baktım köpürmüyor dalin aldım sabah baktım kızarıklık var bacak ve kollarında doktorumuza attım egzama başlangıcı gibi dedi hemen attım mustelayı set olarak aldım 2 gün sonra tamamen geçti çok şükür
BurcuP A_melek şampuan ve vücut kremi olarak mustela, deterjan ve yumuşatıcı unibaby kullanıyorum.ıslak mendil unibaby ve sleepy karışık
DaisyMom A_melek dalin o kadar katkili ki.Ben kizimin herseyini katkisiz kullaniyorum.Bak instagramda muhendisoglu sayfasi var icerikleri paylasiyor bir takip et canim.