Acemianne17 Merhaba bebeğim 2 aylık oldu sütüm yetmiyor az kilo almış mama takviyeli beslenme planı yaptık 3 saatte bir meme + mama sütüm çok az değil ama meme üzerine ne kadar mama versem içiyor bebeğim siz ayarlamayı nasıl yapıyorsunuz ?
yasacmalamalo Acemianne17 süt artırıcı damla kullanıyor musun canım doktora sorup eğer verırse kullan derim bn fydasını gördm aynı aydayız bazen mama verıyorum ben bestlak kullanıyorum
Brcuozgr Acemianne17 ah bende aynı durumdayım. Doktorumuz mama verme gerek yok dedi ama bir kaç gündür emdikten sonra ağlamalar krizler devam ediyor mecbur mama veriyorum mamayı içşnce sakinleşip uykuya dalıyor ama az mı çok mu veriyorum bilemedim. Bazen 30 ml bazen 60 ml içtiği oluyor
Acemianne17 yasacmalamalo süt arttırıcı kullanıyorum beslenmem de düzenli ama mama vermediğim de bütün gün mememde haliyle memelerde dolmuyor böyle iyice emzirip üstüne mama veriyorum ama bu seferde ne kadar versem o kadar alacak gibi doktor sütünün miktarını bilmediğimiz için ona bırak dedi ama o ne kadar versem içecek sanki sürekli memede olunca gaz problemi de çok oluyor uyumuyorda
Acemianne17 Brcuozgr mama verme demiş keşke vermeseydiniz başka sıkıntısı vardır ondan ağlıyordur bende hep aç zannediyordum mama vermemek de direndim ama az kilo alıyor
Brcuozgr Acemianne17 çevre baskıları sağolsun çocuk ağlayınca eşim annem kayınvalidem hepsi açlığa vuruyor mama verince susuncada bak açmış çocuk diolar 🤦♀️
Acemianne17 Brcuozgr bende başta direndim süt arttırmaya çalıştıkça çok stres yaptım ama bana doktor takviye ver dedi demeseydi direnirdim doktor diyince çocuk her ağladığında eşim aç bu çocuk mama verelim ver istediği kadar doysun dedi bende artık pes ettim doktora bi düzen söyleyin dedim