Tuqbaa Merhaba anneler mama yaparken normal ölçüsünden bir kaşık fazla atan var mı doktorum fazla atmamı önerdi sizin düşünceleriniz nedir ?
Zeynebinannes Tuqbaa reflüsü olduğu için ben 2 kaşık yerine 2,5 attım bir kaç gün hafiften kabız yaptı sanki 🙄
Tuqbaa Zeynebinannes Kilo alımı durduğu için doktor önerdi fakat başka bir doktorda kesinlikle yapma dedi çok kararsız kaldım tadı değişir mi acaba yada zararı olur mu 🤷🏻♀️
benkullanici07 Tuqbaa bende mamayla besliyorum bi zararini gormedjm bazen fazla atiyorum tok tutsun ve kilo alsin diye neden zarari olsunki normaldede ayni mamayla besleniyor zaten sanmam zarari olacagini kabizlik icinde zeytinyag kat icine biraz
Zeynebinannes benkullanici07 bencede zararı olmaz tabi ama daha benimkisi 40 günlük açıkcası biraz korkuyorum kabız olursa diye sma kullanıyorum yeni yeni düzenli olarak vermeye başladım mamayı sütüm doyurmadığı için birde düzenli verdiğimden beri kakasının kıvamı daha katı normal mi acaba
Tuqbaa Zeynebinannes Normal canım benim oğlumda anne sütünden mamaya geçtiğimizde ilk zamanlar öyle olmuştu