@Blyanak youtube da videoları gösterin ama bazen onlarda ayarsız konuşuyolar. Benim eşim doğum hediyesi ve anneler günü hediyesi olarak almıştı mayıs ayında . O zamandan bu zamana kullanıyorum sık sık ve evimde köpüşte var düşünün çok aşırı memnunum. Hem süpürüyo hem mop yapıyo rahat ettim hem bebeğimle vakit geçiriyorum hemde diğer işlerime zaman ayırıyorum ani misafir geldiğinde bile uğraşmıcaksınız. Haznesine bakmayın kocaman evi rahat temizliyo inanın ki. Temizlemesi de çok basit fırçaları ve kabı temizliyosunuz yanında zaten temizleme fırçası da veriyo. Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas. Benim kullandığım bu ürün. Eşinize de zamanınızın yetmediğini bebeğinizle daha çok ilgilenmeniz gerektiğini daha pratik ve evinizin sürekli temiz kalıcağını bebeğiniz içinde allerjik olarak evde kıl toz akar vb.olmayacağını , ( el süpürgeleri toz uçurduğu için ) aileniz için daha iyi olacağını söylerseniz belki yardımcı olur. Doğum gününüz yada evlilik yıl dönümünüz var ise böyle bir şey düşünmesini isteyebilirsiniz. Eşinizi en iyi siz tanıdığınız için huyundan suyundna gidin😀