mihrosum Ben bildim bileli kızım kabızdır. Sadece amip oldugunda ısal oluyor. 21 aylık bugun yine 2 kere sulu kaka yaptı.(ınsallah amip falan degıldır genel durumu iyi) Hemen muz yedirdim bana ne onerırsınız?
Saremmmm mihrosum pirinç lapası patates şeftali hurma ben bunları verdim canım hep çorbasına ekmek koyup verdim
1lina1anne mihrosum entinogermina kullanin cok cok iyi geliyor ayida uygun zaten ishali kesiyor onun disinda zaten muz pirinc lapasi patatez haslamasi
BirAlparslanAnnesi mihrosum çok geçmiş olsun yoğurda az bişe nişasta katıp yedirin anında keser ama en en etkilisi ayva yaprağı bulabilirseniz kaynatıp suyunu içirin direkt çözüm
Baldantatli mihrosum İbrahim saracoglu gevem tv de aoylemisti cocuklar icin yarim tatli kasigi yeidrin qz az suyla dedi ama seninki bebek kategorisi ona uyar mi bilmem
mihrosum Saremmmm saol canım tesekkur ederim 3. Kez yapmadı daha takipteyim sımdı normalde hep kabız ılacla falan cıkıyor. Sabahta 2 kez sulu kaka yapınca sok oldum
mihrosum Saremmmm o salgına yakalanmıştk canım. Geniz akıntısı burun akıntısı oksuruk aman Allahım 15 gun cektık bıde bızdede bulastırdı kucuk hanım. Hayır normalde kabız bir bebek bugun 2 kez kaka yapınca ısal mı oldu dedim ama Baska da yapmadı hıc alıskın olmadıgımızdan ısal oldu sandım 😂
Saremmmm mihrosum ayyy ya aynı durum kuzum bizden geçti kızımız iyileşti ama sonra ishal devam etti bı kaç gün sonra tekrar olmuştu bitmiyo bı ishal 😁
mihrosum Saremmmm isale diafuryl cok iyi geliyor. Dogal yolları denerim ama baktım onune gecemiyorum verırım hemen keser. Daha once amip olduk biliyorum. Fazla ısal kg kaybı demek. Zaten milim milim alıyorlar
Saremmmm mihrosum biz bu süreçte verdik kuzum ilaç verilmedi ishal kesilince ateşi oldu tekrar bıraktık bizde 200 gram verdik