meltemkubas Kızlar 2 ay sonra işe başlıcam aşı da olmam gerekiyor hala olamadım suan emziriyorum emziren annelerden aşı olan var mj acaba nasıl yaptınız o günkü sütü sağıp dökmelisin diyorlar bebeğe verme diyorlar aşı olanlar nasıl yaptı bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻♥️
Buse60 meltemkubas Canm bende daha olmadm ama randevu alicm ve olucm benim bir sürü akrabam oldu emziren hiç bir sktni yaşamadılar ve sütu dökme ki antikor bebeğede geçsin onu da korusun Onlar aşıdan sonra hemen emzirdi bende öle yapcm sknti yok yani için rahat olsun 🥰
ayda17 meltemkubas bende emziriyorum Cumartesi günü yaptırdım biontech 1.doz. Direkt bebeğimi emzirdim. Zaten oluşan antikorlar bebeği de korusun diye emzirmede bi sakınca olmadığını biliyorum. Ben sağıp dökmedim şahsen. Ablamda aynı şekilde emziriyor ve Cumartesi günü 2.biontech dozunu yaptırdı o da emzirdi sağıp dökmeden. Daha bir çok örnek verebilirim 🙂
drn5410 meltemkubas Pfizer’ın kendi sitesinde yazıyor bakabilirsiniz 🌼 sevgiler… [url=https://www.hizliresim.com/448t56b][img]https://i.hizliresim.com/448t56b.jpg[/img][/url]
Aliasaf01 meltemkubas 4 aylıkken 1. Doz , 5 aylıkken 2. Doz , 9 aylıkken de 3. Doz Aşımı oldum. Öğretmen olduğum için olmak zorundaydım. Kadın doğumcuma ve çocuk doktorumuza sorduk olmanda sakınca yok dediler. Ben beklemeden emzirdim . Rabbim korusun bizi de evlatlarımızı da.
meltemkubas Buse60 ya bana da hep dök dediler ama niye döküyoruz Kİ onu anlamadım zararı var mı yani bilemedim bende olmak istiyorum ama ni endişelendim 😞
Buse60 meltemkubas yok cnm döktükten sonra ne anlamı var aşı olmanın ozaman emzirki çocuğunda faydalansın kendi doktoruna sordun mu cnm
ayda17 meltemkubas yani mantıksı bi yaklaşım aşı olur olmaz zaten antikor oluşmuyor ki. Zamanla oluşacak. Bir de aşının etkisi geçmesin diye düşünüyorlarsa o zaman kimse emzirmesin aşıdan sonra sütten kessin bebeklerini😵💫
RuzgarMommys Ne sağip dökmesi allaskina alkol mu bu çıkacak vücuttan Aşınizi olun ve emzirin antikor geçsin yavrunuza da. Hepimiz öyle yaptık
meltemkubas ayda17 bana da özellikle görümcem aşk ol da sonra sütünü sağ dök dolaptakilerden ver bir gün dedi niye dedim çocuğa geçmesin şimdi diyor eee o aşı benim vücudumdan bir gün de de gidecek mi çocuğu hiç emzirmicem mi yAni bu saçmalığı bende anlamadım inanın 🤔🤔
ayda17 meltemkubas valla bencede saçmalık diyorum ya madem öyle o zaman aşıdan sonra tamamen sütten keselim çocuğu olur mu hiç öyle şey. Ben emzirdim valla niye dökiyim ki her damlası kıymetli o sütün üstelik beni koruyacak bi şeyse yavrumu da korur 💆🏻♀️
eminemre99 ayda17 anladım canım benim Allah’ım her şeyin hayirlisini versin bütün insalik olarak. Herkes bir şeyler diyor aşı için arkadim hamile mesala ben doğum yaoinca 6 7 ay sonra falan olmayı düşünüyorum hem o zaman Türk aşısı gelir diyir kimisi ben bebek dusunuyirum istemiyorum aşıyı diyor kimisi bn guvenmiyorum ilerde ne olur belki değil diyor şimdi sadece kol ateş vs yaoiyor belki ilerde başka şeyler yapacak belli mi diyor kimisi türk aşısını bekliyor canım ne bilim hem bunu diyen çevrem benim arkadaslar oyke asisiz duruyor
eminemre99 Aliasaf01 amin canım benim amin bnde öyle diyorum kendimi geçtim hani bilieyen insanların güveni yok hani vurulduk bebek için ya da başka bir şeyden dolayı bir vebal almak istemem ki herkes öyle Allah korusun aşılar ilerde bize ya da bebeklerimize bir şey yapsa kime ne diyeceğiz ki imza atıyoruz bilerek isteyerek bn bir doz aşımı oldum . Yorgunluk uyku haksızlık kol ağrısı oldu ikinci nasıl bilmiyorum . Bunlar olsun sorun yok bunlar geçer ama başka şeyler olmasın cik şükür Allah’ın elinde her ay ha
meltemkubas Aliasaf01 bende memurum antrenörüm bende bi yerde olmak zorundayım aslında işim çocuklarla sadece 24 saat emzirme dedikleri için sağdan soldan sormak istedim acıkcası