emirinannesii hanımlar merhaba 45 günlük bebeğim var geçen hafta pazartesi günü doktor kontrolüne gittik. bebeğimin kilosu az çıktı. Doktor aptamil mamaya başlattı. Tam bir hafta oldu fakat felaket bir gaz sancısı var devamlı ağlama ve uyuyamama sorunu yaşıyoruz. daha önce de gazı oluyordu fakat bu kadar değildi bu kadar ağladığını hiç hatırlamıyorum ne yapmalıyım? 4-5 gündür hiç uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim . bebeğim gece gündüz sürekli ağlıyor😭
Su1 emirinannesii aptamil aşırı gaz yapmıştı bizdede hemen değiştirdim bebelac aldım çok şükür iyi geldi
FiltreKahve emirinannesii aptamil tok tutar ve en çok kilo yapan mama sanırım aptamil. Ben hem aptamil hem bebelac gold kullanıyorum. Mamayı ılık yapın birde çalkalamayın kaşıkla karıştırın. Ben günde bir öğün mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyordum. Gaz damlası ve probiyotik kullanın. Aptamil çok gaz yapıyor mamayı da değiştirin isterseniz.
emirinannesii kirmizibasliklikiz_ Bugün tekrar kontrolümüz var ama bir haftada kilo aldığını hissedebiliyorum
kirmizibasliklikiz_ emirinannesii sutunuz varsa mamadan once bol bol emzirin bence mama son seceneginiz olsun.. eoprotin var doktorunuza sorun anne sutu zenginlestirici o baya kilo aldiriyor sute katiliyor onu deneyebilirsiniz.. mamaya karsi degilim b3n sadece mama ile besliyorum bu arada ama sutunuz varsa mamaya basvurmayin derim.. dedigim gibi bi doktorunuza sorun isterseniz eoprotini.. Mamaya gelecek olursak her mama her bebekte ayni etkiyi göstermiyor aptamil bizde de gaz yapti sma kabiz yapti. Evolvia kusturdu golden goat gaz yapti biz cozumu bebelac gold da bulduk onunla devam ediyoruz 😊
GozdemHilal Canım hipp mama dene gaz için en etkilisi o. Benim oğlum da çok gazliydi gaz dönemini hipple geçirdik sonra başka mamaya gectik ama şöyle bir eksi yönü var mamanın çok çabuk aciktiriyor bı de biraz pahalı bir mama maddi gücünüz varsa hipp alın mutlaka gaz gercekten çok yıpratıyor bebgi de anneyi de😥
ElaZeyAras kirmizibasliklikiz_ bizde sma kullaniyoruz ve bebeğim kabız .bitsin alamayacam Bebelac Gold alcam .
emirinannesii Su1 bebelac aldım bende yeni verdim yarım saat falan oldu gaz yok henüz lütfen olmasın 😔
Ayse_giden Benim de 2,5 aylık bebeğim var bebeğin kilosu az diye Hipp Organik mamaya başladık elhamdulillah gazı çok olmadı tavsiye ederim inşaAllah size de şifa olur biz çok memnun kaldık sadece dedikleri gibi çabuk acıktırıyor ve biraz pahalı 😐
FiltreKahve Elohee bence aptamil aldırıyor en başta aptamil kullandım sadece kilo alımı gayet iyiydi kızlarımın. Şu anda hem aptamil hem bebelac kullanıyorum hala kilo alımları iyi bir problem yok
Alpitom emirinannesii antikolik biberon kullanabilirsiniz. Hipp combiotic mama da gaz yapmamıştı oğluma
Smrhls emirinannesii benim oğlumda çok gazliydi ne yaptıysam ise yaramadı kullanmadığım damla kalmadı gecirmiyodu ama az da olsa rahatlatıyodu aktardan yağlar almıştım onalarla masaj yapıyodum 3 aylık olana kadar böyle geçti çok yorucu bir surecti ama sabretmen lazım gazın tedavisi yok maalesef ama dediğim gibi en azindan hafifletmek adına damla icirebilirsin lavanta yağı gibi yağlarla masaj yapabilrsin emziriyosan bol bol rezene çayı papatya çayı içebilirsin en önemlisi de sakin olun sabretmelisin merak etme zamanla gazı azalacak