cemreninnannesii Kullanan anneler var mı memnun mu sızdıryor mu nasıl prima kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum aktif bebek koku yapıyor sanki?
kubrakurtaksoy cemreninnannesii merhaba ben çok memnunum. Akşam saat 7 de bezi bağlıyorum sabah 6 ya kadar sızdırma felan olmuyor. Bez aşırı dolu olsa bile ıslaklık bırakmıyor.
Alpingo cemreninnannesii bende cok kullandım aktif bebeğe göre cok güzel canım,aktif bebek baya ince geliyordu bana
Muhasebeciana cemreninnannesii hem molfix pure soft hemde prima premium care kullaniyoruz ikisinden baska kullanamiyor kizim cildi kabul etmiyor cok hassas ikisindende cok memnunuz sizdirma vs olmadi hic 1 yildir
Tortilla cemreninnannesii 9 aya kadar kullandm hıc sızdırmadı cok memnundm sımdı yesıl molfıx kullanıyorm oda sızdırmıyor
cemreninnannesii kubrakurtaksoy pişik falan olma durumu olır mu acaba kızımında pek hassas cildi değil ama bilemiyorum prima çok koku yapıyor ya
KutayinAnnesiii cemreninnannesii bez değişimi yaptığınızda mutkala pişik olma olasılığı vardır. Ama pişik oldu diye tekrar değişim yapmayın bebeğinizin beze alışmasını sağlamalısınız. Pişik olduğu zamanda tüp arko krem kullanmanızı tavsiye ederim hakira bir kurtarıcı hem ilaç değil hem de hemen pişiği yok ediyor
cemreninnannesii KutayinAnnesiii primayı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü ıslaklık hissi veriyor koku yayıyor teşekkür ederim evde bulundurucam
Alpingo cemreninnannesii aktif bebek zaten gece kulllanmaya uygun bi bez değil gün içinde iyi oluyor sık değiştirmeye uygun bi bez
Alpingo cemreninnannesii 4 uygun gibi sanki canım yine bakarsın kilo olayına,ama tam beden prima gibi bedenleri..benn şuan kullanmuorum tatile giderken bulamamıstık prima premium care geçtik orada kaldım:))
1anneem cemreninnannesii 5 numara rahat olur bence benim oglum 11 kilo ben Bayadır 6 kullanıyorum cok rahat oluo
KutayinAnnesiii cemreninnannesii oğlum 9 kilo 4+ kullanıyoruz ama şimdi 5 numara sipariş verdim lastikleri sıkıyor yoksa bacak arasını ben hep 1 numara önde kullandım bu yüzden
cemreninnannesii Astalavistaaa teşekkür ederiimm rahatladım ya alıcam indirimde başlıyor nasıl olsa🌸🙂
cemreninnannesii 1anneem 5 numarayı adet olarak az söylerim ilk baktım rahat oluyo tekrardan sipariş veririm nasıl olsa teşekkür ederim🌸🙂