Merve20 Hanımlar hangisi daha kullanışlı sizce tavsiyeleriniz nelerdir. Slingler çok pratik görünüyor ama emin de olamadım pek.
Melisyldz Merve20 bnce kanguru ve kangurular göründüğü kadr zor takilip cikarilmiyo en azindn bnmki cok kolay gercktn almadn once banada zor gbi geliyodu ama degilms ☺
ErtugrulAnnesii Merve20 yenidoğan döneminde sling, ilerleyen zamanlarda kanguru😊 kafanızı daha da karıştırmış olmayım da 🤣
Serrasra Merve20 ikisini de aldım slingi beceremedim mi bilmiyorum bebeğim rahat etmedi. Kanguru da o da rahat etti ben de. Hemen uyudu hatta içinde. İlkay babyden aldım yenidoğan aparatıyla çok kolay takılıp çıkıyo
Merve20 ErtugrulAnnesii 🙈 ikisini birden almam biraz zor olur , kanguru kullandıysanız hangisinden aldınız
Melisyldz Merve20 borooshbaby kullanıyorm bebekle birlikte büyüyebiln bi kanguru ve bacak ayari fln yapılıyor ve gorsel olarakta diger kangurulardn cok dha guzel
ErtugrulAnnesii Merve20 chicco kullandım ama çok sayılmaz, sevmedim ablam hediye etmişti.🙊 Solomombaby kangurusundan çok memnun kalanlar duydum bakabilirsiniz instagram da sayfaları var😊
Duyguaslannn AselG 3 ay 7000 kılo ulasmıs bebeklerde canım ben ilk-ay marka kanguru almıstım instagram sayfalarıda var bakabılırsın. Gerçi yenı doğan aparatı alırsan ılk donem kullanırsın
Fundaa6464 AselG bende eggkangurudan sipariş verdim piyasadakilerle aynı kalite fiyatı biraz daha uygun yenidoğan aparati ile 150₺ kullanışlı ergonomik