mugeoz kızlar oğlum 50 günlük emzik alıyor fakat bazen kucak gibi oluyor almıyor emzik uzun geliyor avent kullanıyoruz birde oioi denedim böyle olup emzik kullanan varmı emziği ağzına alınca öğürüyor
Fatma97 mugeoz istemediği zamanlar yapar onu canım benim kızım 3 buçuk aylık oldu ilk zamanlar aldı 10-15 gün kadar sonra başladı öğürmeye bende vermedim elleri daha tatlı geliyor 😂😂
aleyyy mugeoz bizde de öyle oluyordu emzik ağzına büyük geliyordu ondan sebep öğürüyordu istemiyordu ama sonra eşim eczaneye problemi anlattı o da wee baby nin yeni doğan emziğini vermiş sonra denedim işte hemen tuttu şuan 5 aylığız hala aynı emzikten devam ediyoruz başka emzik almıyor sadece o markayı istiyor
Fatma97 mugeoz olsun daha iyi ileride emzik bıraktırmak daha zor elini bi süre sonra unutacak dişler çıktıktan sonra 🥰
ikiprensannesii2 Amann almıyosa boş ver verme 😂 benim ki ilk zamanlar az az tutar gibi oldu ağlayası gelince yine attı ağladı zorlamadım bende. Çok rahatlık diyorlar ama açıkcası ben pek rahatlığını göremedim çünkü gazlı bi bebekti emzik bide rahatlatmadı
Evo10 Kesinlikle Bibs öneririm. Doğal kaucuk zamanla büyüyor emzik 6 haftada bir degistirmeniz gerekli.