Rumeysa_44 Kızlar benim saclarim kendimi bildim bileli kısa uzamiyo hiç kapalıyım başörtüsünün altonda zor tutuyorum uzatmak için yılan yağını öneren oldu deneyen varmı veya başka neler uzatır 😊😊😊
ketcapli_lahmacun Rumeysa_44 Ayyy bende hayatımın en büyük hatasını yaptımm. Hamileyken uzamayan saçlarım uzadı. Upuzun oldu. Bu zamana kadar öyle uzamamıştı. Ama gel gör ki. Doğumdan sonra çok dökülüyor diye sen git son çare kestir. 😐😐😐 Şimdi de uzamıyor. 🥺🥺😭😭😭😭
gocebebirbayan Rumeysa_44 kapalıyken daha çok uzuyor halbuki sürekli bağlı olunca. Küsmüş olabilir mi sürekli kesiyorsanız
Rumeysa_44 ketcapli_lahmacun Aynen ya benimki zaten az kısaydı bide döküldü ki kalmadı nerdeyse küçük çocuk tokalarıyla bağlıyorum tuturuyorum artık keşke kestirmeseydin ömrüm boyunca sacları uzun olanlara imrendim dogrusu 😅😅
Rumeysa_44 gocebebirbayan en son 16 yasında liseye giderken kestirdim o zaman kuaföre demiştim benim saclarım uzamiyo saclarımın ucunu kesmisti bide her kuaförün dediği benim elim ugurludur uzar demişti uzamadi hiç git gide kırıldı döküldü küsmesi konusunda annem demişti benim kücüken azda olsa sacim uzuyomuş aslında annem yengeme ben istemeden zorla saclarımı kestirmiş o zaman küstük halen barısamadık 😊😊😊