Bozzzzy Ekmek, peynir, salatalık, domates ve zeytin. Bizim böyle benimle kahvaltı yaparken de tahin pekmezli ekmek yer ama asla ve asla yumurta yemez… sizin neler var kahvaltınızda ??
Zumraa12 Bozzzzy bizimde önceden hiç yemezdi bigün eşime salçalı yumurta yapmıştım sabah onu verdik çok sevdi daha sonra menemen ve patatesli de denedim şükür onları da sevdi tabağına ayırıyorum elleriyle yiyor tabi ev berbat okuyor ama en azından yiyor ben verince yemiyor o oynaya oynaya yiyo ☺️ ama benimki de peynir ve zeytin yemz asla
tubasd Bozzzzy cok nadir haslanmis yumurtanin beyazinin ceyregini yer. yumurtali ekmek yapayim dedim yaptim 1 dilimin ortasinin yarisini ya yedi ya yemedi
tubasd Duruss1 normal bildigimiz yumurtali ekmek tost makinasina az yaglayip ekmegi yumurtaya batirip pisirebilirsiniz
tugceyildiz Ben de her gün mutlaka tabağına yumurta koyuyorum önceden hiç yemezdi şimdi biraz yiyor ☺️
tugceyildiz Bozzzzy önüne koyuyordum hiç ısrar etmedim zaman geçtikçe biraz ucundan ucundan yemeye başladı kendine bıraktım yani