Umuttttt Mihre sıktığım da iğne ucu kadar bi süt fışkırıyor bebeğim biraz emziğin de normalde sıktığımda fazlalaşırdı fazlalaşmıyor
Umuttttt Ruzgo35 doğumdan sonra hiç olmadım ama bu aralar sıcak sıcak terleme bunalma daha önce adetim yaklaştığın da olurdum o şekilde belirtiler var sadece
Ednr Ruzgo35 merhaba canım 5.5 aylık bebeğim var 1.5 aydır sütüm iyice azaldı 2 3 aydır da ayda bir iki kere lekenme oluyor sonra normale biniyor bu ayda bir gün kanama oluyor bir gün duruyor böyle devam etmeye başladı o yüzden olabilirmi
Umuttttt Cinarimoglum son zamanlarda biraz kullanmaya başladım bide çok hareketli etrafa bakmak emmek istemiyor nasıl tekrar çoğalta bilirim 😢
Cinarimoglum Umuttttt 2 SAATTE BİR DÜZENLİ SAĞIM YAPIN. BOL SU İÇİN, ROKA, DEREOTU,HURMA,BULGUR GÜZEL SÜT YAPAR. SÜT ARTTIRICI KULLNAMAK İSTERSENİZDE BEN MOMSTOK ANNE ÇAYI VAR ONUN VE MAYYA TABLET İN FAYDASINI ÇOK GÖRDÜM
Cinarimoglum Umuttttt ANNEODASI VAR SOSYAL MEDYADA ORADAN ALABİLİRSİNİZ. YADA DİLRUBA DEMİREZER SİTESİNDEN ALABİLİRSİNİZ.
Cinarimoglum Umuttttt çayı günde 3 tane içiyorum. ara öğün olarak yanındada hurma , incir ceviz yiyorum. mayya tableti sabah öğlen akşam yemeklerden sonra 2 tane içtim. mamayı bırakınca yemeklerden sonra 1 tane içtim . şimdi günde sadece 1 tane içiyorum. bunun yanında bol bol emizrme bebeğim emmezse yada kısa emerse sağımda yapıyorun