112prmdk Kızlar kızım 3 aylık 5900 kg geldi bu ay kilosu bu aralar ara ara meme reddi yasıyorum gögsümü görür görmez ağlamaya başlıyor emmiyor emsede ağlayarak emiyor emzirmeye bırakmak istemiyorum tavsiyeleriniz var mı bu konuda
Grace22 112prmdk bizimde öyle bir aydır geçmedi de çok zorlanıyordum ilk başta ama şimdi alıştım sayılır. Uyuyunca emziriyorum hep uyanıkken asla emmiyor aç olsa bile emmiyor sende öyle yap sakın bırakma uğraştırıcı olur ama değer hele ki sadece anne sütü alıyorsa mama falan verme sakın bırakır seni
inci_34 112prmdk vala canım bizimki de saniyeleri zorla emzidiuroım şöyle yapıyorum sağıyorum sağıyırum uykuya geçerken yada yeni uyanmak üzereyken biberonla veriyorum uyku halinde biberona alışmaz diye düşünüyorum sen kaşıkla ver sağ sağ
gezentianne 112prmdk Emzik veya biberon kullanıyor mısunjz? Bunları kullanmıyorsanız sebbei dünyayı keşfetmesi o dönemlerde red oluyor ben pilatss topunda zıplayarak emzirdim yüeüyerek kucagımda emzirdim süreç geçmişti.facebookta emzirme akademisi diye grup var oraya yazın danısmanlar ücretsiz yardımcı oluyor
112prmdk Cinarimoglum bir iki defa verdim çalışan biri oldugum için zorunlu verdim Bi süredir vermiyorum
112prmdk gezentianne emzik de kullanıyorum maalesef çünkü sürekli ağlama halinde bırakayım dedi ama çalışmaya başlayacağım için onu da bıraktıramıyorum