Lovebaby Kızım 2 ay 11 günlük, yoğun gazlı dönemler hafifledi şöle bi 5 6 gün rahat uyuduk şimdide bayramdan beri kaka yapmakta zorlanıyor ıkınıyor ıkınıyor ama kaka yok en uzun 2 gün sürdü ☄️ Yaptığında da sırtına kadar altın sarısı sıvı çok 💩 yapıyor, içinde süt yağları oluyor fazlaca🦔 zeytinyağı içirdim masaj yapıyorum karnına poposuna biraz sürüyorum ama çok ağlıyor😭 yaşayan ve çözüm bulan var mı😔
Alyask Lovebaby benım kızımda 2 ay 12 günlük 1 gün var aralarında ☺️ Aynı seylerı bende yaşıyorum mama ve anne sütü ıkısını de verıyosan eğer bagırsaklar ıkisinede adapte olmaya çalışıyor o yüzden zorlanıyor bebişler 🎀
Hemsireee Bizimde öyle oluyor ama poposuna biraz zeytin yağı sürüyorum bacaklarını karnına doğru itince yapıyor
Belgokayse Benim oğlumda yapmıyor 3 gün oldu daha yok ıkınıyor gaz çıkıyor ama kaka yok masajda yapıyorum yağı poposunada sürüyorum yok
Alpgdd Benim oğlum 7 gün yapması mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum. Sonra 4 gün daha yapması yine zeytinyağı verdim. Cumadan beri bekliyorum yine yapmasını. Sürekli uyarmak da istemiyorum. Karnına zeytinyağı sürüp masaj yapacam akşam.