mommyandson Anneler mehaba, yok mu saçları gürleştiren, uzamalarına yardımcı olan kullandığınız babaanne tarifleri? 🥰 Ben bit şampuanının saçları gürleştirdiğini duydum🤯
Morfrenk mommyandson senelerdir bir gram uzamayan saçımı 3 yıl önce yılan yağı şampuanı delicesine uzatmıştı ama markasını hiç hatırlamıyorum sonra da almadım
gocebebirbayan mommyandson saçım çok sık , hemen de uzuyor. Bakımı zor oluyor bebekle 😑 şubat sonu kestirdim omuz hizamda, belimin ortasını geçiyor bile 😕
gocebebirbayan mommyandson hayır canım yok. Vardı ama kestirdim şubatta boyası gitti. Tekrar boyatıcam bu hafta ya da haftaya. Çok yoruyor beni. Yine kestircem
mommyandson gocebebirbayan en yakın arkadaşımın saçı bu şekildeydi, kalın, gür ve hemen uzayan. Fakat sarıya boyadı ve şu anda çok incelmesinden şikayetçi🥴 o yüzden sordum canım
mommyandson Cinarimoglum doğumdan sonra vitamin kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama dökülme durdu. Şimdi de yağlar sürüp bakım yapıyorum. Ara ara mevsim değişikliklerinde de her birimizde dökülme yaşanıyor sanırım😏
mommyandson Cinarimoglum argan yağı, zeytin yağı, hint yağı, karanfil yağı, badem yağı ve hindistan cevizi yağı💝