marscicegi Kizlar diyelim ki bilet aldınız ucak bileti,bineemeden pozitif çıktınız biletiniz yanıyor mu ileri bitarihemi erteleniyor uçak yolculuğunda ,bilgisi olan varmı pegasusu soruyorum bu arada
buzlulimonata Bu sene basima geldi testle alakali bir durum degildi ancak ucustan 2 gün önce erteledim biletimi. Bir akrabam pozitif cikti hava limanina gitmeden sonuclari almisti, hava yolu bu sizle alakali bir durum degil istediginiz tarihe erteleyin demissti
buzlulimonata marscicegi bilmiyorum bizim kii türk hava yollariydi. Bence en iyisi arayip ögrenmek. Siz pozitif mi ciktiniz? Yok benimki kovidle alakali bir durum degildi yani babam kovid oldu yogun bakimdan cikana kadar dönmek istemedim eve o yüzden bileti erteledim
buzlulimonata marscicegi https://www.flypgs.com/koronavirus-covid-19-nedeniyle-iptal-olan-seferlerin-bilet-islemleri-hakkinda-bilgilendirme
marscicegi buzlulimonata yok yok pozitif değilim sadece öyle bi durumda zor durumda kalmamk icin sordum tamamen meraktan yolculuk durumu varda :) teşekkür ederim cevabınız için:)