BalKavanozu Anaa bu neydi kıız biraz biber vardı bahceden toplamıştık dedim doprayıp buzluğa atayım doğramaz olsydım ölüyorum ağrıdan denemediğim şey kalmsdı belki uyusam gececek ama yok uyutmuyor napıcam ben ya😭
Kirpigiller BalKavanozu sıcak suyu açın bı bıçak alın büyük olsun suyun sltinda parmaklarını bıçağın metal yerlerine süre sürer götürün getirin elinizi demirin üstünden sonra da krem surub hiç bişi kalmaz inslh
Kirpigiller BalKavanozu yok sıcak su ille oluyo benimde çok kötüydü cesmeden normal akıttım biraz tuttum altına elimi biçağa sürdüm 2 dk sonra bişi kalmadı hep böyle yaparım soğan sarimsak kokusu için de ise yariyo bu yöntem
Kirpigiller BalKavanozu aynen geniş tarafına maksat eliniz demirbi yüzeye temas etsin tabi sivri yerden uzak dur anam gece gece fırtar mirtar ellam Allah korusun😂😂
Kirpigiller BalKavanozu turşu yaptım bende şu meksisa biberi gibi birşey var anam anam yangınlar oldu elimde
BalKavanozu nursocum kız valla sinirden ağlıorum bir elim sütün icinde klavye mikrofonuyla konuşuyorum 🥺
nursocum BalKavanozu yok yok hemen çıkar. Bizimde öyle olurdu ama tek çare kuru tutmak bir süre hiç ıslanmasın
Kirpigiller BalKavanozu hahah fark etmez bacı valla başıma geldi çok kötüdür o acı yatirmaz adami ondan diyorum dene diye internette bile yazsan çıkar bu yöntem kafadan söylemiyorum
Kirpigiller Nefeshirammarkadasin eli için bı Fatiha okuyalım Ace çok ağır birşey değil mi ki 😧😧😧Elime dökülmüştü ordan hatırlıyorum fena etti
Burcumtlg Benimde acı bibere alerjim var. Ellerim yanar hep. Buz dolu kabın içinde tutardım ellerimi çıkardığım an yanardı. Bir süre beklet iyi gelir 😔
BalKavanozu Kirpigiller Kız Allah senden razı olsun vallahi gecmedi ama cok dindi ağrım 😘 ne süriyim krem olarak sence?
Nefeshiramm Kirpigiller biz pul biber yaparız canım zehir gibidir bilmiyorum daha önce yaptın mı biberin içine komple elin sürülüyor çift kat eldiven takarız ama yinede felaket derecede yanar tek çözümü Ace ordan biliyorum hiç suya değdirme den biber bitince aceyle ıslatır elimizi komple yediririz kurumasını bekleriz öyle geçer yoksa gece acillik oluruz valla