_eay_ Oğlum 1 yaşında 3 gündür geceleri sürekli dönüyor bı sağa bı sola, ağlıyor kalkıp aç değil, başka bı derdi yok ateşine de baktım neden olabilir?
spagettiii _eay_ kızım 2 yaşında 2 gece sürekli eliyle yüzünü kaşıdı zorla uyandırdı kendini yediği bişeyden rahatsız olmuş olabilir mi mesela benim kızım 2 yaşına geldi hala mercimek çorbası yediğinde 2 gün uyuyamıyo
Deletedmom636262 _eay_ benim oğlum da aynı 1 yaş bi kaç günlükken öyle oldu hiç sorunu yoktu 1 yaş sendromu dediler ama pek anlamadım şuan 27 günlük geçti çok şükür
_eay_ spagettiii bilmiyorum hep verdiğim şeyleri veriyorum ilk defa böyle yapıyor, ishal olmuş biraz, acaba dış mi diyorum.Dis ishal yapar mı?
Merida1 _eay_ benimde öyle şuan uyanığız beraber çok kötü ağladı sabah fark ettim diş geliyor baya zorladı bu yan kesiciler :(
Alptugmomy Muhtemelen distir canım benim oğlum da dış dönemlerinde hiç bı sorun yokken gece birden uyanıp ağlayarak oturuyor 🤦🏻♀️ ve diş patlarken de hep ishal olur ve genelde pişik yapar o kakası hemen