AsenAlmila İyi geceler kızlar 🥰 kanguru almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ her yöne olandan istiyorum çok aşırı pahalı birşeyde istemiyorum açıkcası sizin önerebileceğiniz var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Kirpigiller AsenAlmila merhaba benim tavsiyem dolap uygulamasına bakın. Yenidoğan destekli çift yönlü Kraft marka internet fiyatı 180 lirayken 50 TL ye aldım tertemizdi.
[silindi] AsenAlmila ben bir solomombaby bir de ebebekten ucuz bir şey almıştım kızım ikisini de sevmedi. Öyle elimde patladı. Bilginiz olsun alırken sevip sevmeyeceğini de hesaba katın
Miniksrbs AsenAlmila ben MAMADUSBABY kullanıyorum fiyat olarak iyi ortalama bi fiyatta. Kullanım olarak çok memnunum.
mom554654 Ben kullanıyorum stokke nin çok güzel ama pahalı tabi. Uygun birşey alacaksanız en önemlisi ayakları m şeklinde tutma özelliği olsun aksi halde fiziksel etkileri oluyor. Kanguru seçimi sağlık için çok çok önemli.
AsenAlmila mom554654 anladım canım sevmez diye korkuyorum o yüzden uygun olsun istiyorum aslında ama linki var mı
ebrugorgel Bende babyboroosh var Yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun her yöne kaliteli memnunum öyle çok pahalı bir şeyde değil tavsiye ederim
ebrugorgel AsenAlmila https://m.trendyol.com/baby-boroosh/new-age-navy-green-bebekle-buyuyen-100-pamuklu-ergonomik-bebek-kangurusu-0-4-yas-p-37848956 ben 289 almıştım n11 den bundan 2-3 ay önce kampanya takip edebilirsiniz