Secilly Bebegim 4 aylık akşam 8de besleyip yatırıyorum sonra gece 12 ve 4 te uyanıyor süt için sonra da 5 bucukta güne baslıyoruz. Bu uyku öğününü yapsam 10-11 gibi sizce işe yarar mı gece sadece bir kez kalksa 🤔 sizler denediniz mi?
Deletedmom277 Secilly acıktığı için kalkıyordur bebeğiniz daha küçük bırakın 6 ayına kadar dilediği gibi gece beslenmesni yapsın. Olması gereken saatte uyuyor
nurse Secilly bence gayet güzel uykusu benim kızan iki saatte bir kalkar 12de beslesem 2 4 6 8 de uyanıyor 8 den sonra uyut uyutan bilirsen kaç saat uyanık kalıyo
Gonul_celen Secilly ztn uyku öğünü sizin yaptıgınıx 12 ve 4 gece beslenmesi rüya beslenmedi oluyor. Biz napalım 6 da güne başlıyoruz ve 2 saate bir kalıyoruz gece boyu :( yani gece sık beslenmesi işe yaramayacak alışkanlık olacak siz aynı devam edin sıklaşmasındab iyidir
nurse Gizemmyigit orda yaşadım alışkanlık değilim ama oralı gibiyim 😊ay benimki uyku denen bişey bilmiyo ayakta sallıyorum kaç saat öyle dalıyo
nurse Gonul_celen ay ben gece uykusunda hep veriyorum belki ondan uyanıyor gündüzleride uykusunda içiriyorum mamasını
Gizemmyigit nurse ben trakyalıyım da ondan sordum cnm😊 nerede yaşadın? Bebişin kaç aylık? Allah bağışlasın
nurse Gizemmyigit bizim gelinlerin hepsi kırklarelili ordada yaşadım dedemle tekirdağ gittik sonra annemler hala tekirdağda sen nerelisin ☺benim kara böcük üç buçuk aylık dört olcaz az kaldı seninki kaç aylık 😊
nurse Gizemmyigit annemde tekirdağ şarköyde çerkezköy merkezdemisin görümcemde orda bende orayı çok istiyordum taşınmak için evleri çok güzel ve geniş istanbul gibi değil 😀 maşallah seninki büyümüş bizde öyle ele avuca gelseydik biraz 😊
Gizemmyigit nurse evet cnm merkezde ailem orda yaşıyor ben evlenince Almanya’ya taşındım. Çerkezköyde doğdum büyüdüm 😊
Aselinannesi35 Secilly benim kızımda 3 aylık 8de uyuyo 1de emziriyorum birde 6da kalkıyo 8e jadar yine uyuyo en son 10.30 da kalkıyo gündüz uykusu hiç yoktu son 2 gündür 2 defa 40 dk falan gündüzde uyuyo. Benim kızım hep 10da uyurdu sonra bi anda 8 olmaya başladı gece uyumucak diye çok korktum ama değiştirmedi düzenini çok şükür 🙏🤗
fatima Secilly 10.00-10.30 gibi yatarıyorum 3.30-4.00 gibi uyanıyor. bazen 2.30 da sonra 6 da güne başlıyoruz bazen 6.30 gibi.. şu sıralar uykuda gerileme var ama bakalım ne olacak
nurse Gizemmyigit olsun ailemiz sağ olsunda mesafe önemli değil iş olduktan sonra ben çok isterdim yurt dışında olmak istanbuldayım bende nefret ediyorum ne iş var ne bişey
Gizemmyigit nurse bnde buranın dr larından hastanelerinden bıktım var mı Türkiye gibisi? Avrupa diye yanıp tutuşanlara bn anlatayım burayı görsünler burada hastalanmican