Srmurs Kizlar 39 günlük oğlum hic durmuoyordu agliyordu gazi coktu 2 gundur cok uyuyor zorla uyandirip emziriyorum neden acaba cuma gunu doktor kan tahlili yapmisti sarilik cok az dedi degeri 5.48 cikmisti ondan mi acaba boylr bir durum yasayan var mi
tugbakalenci Srmurs atak dönemlerinde bazı bebeklerde uyku yapıyor geçici bir durum yarın daha farklı olur 😊
Srmurs Selenimom yaaa cok korktum acaba ondan mi diye acaba duzene mi giriyor birde bio gaia ve nursy harveys kullanioz onlar mi yaparki anne olmak cok garip uyumayinca neden uyumuyor uyuyuncada neden cok uyuyor zorla uyandiriyorum o siknti
Arzymn Selenimom sarılık değeri bebeğin kaç günlük olduğuna göre değişir. 39 günlükte fazla olabilir o değer
Mirayorta Srmurs gazı yoktur güzel uyur siz doyurup geri yatırın benim kızımda bazen hiç uyumuyordu bazende günde bi kac saat uyanık kalıyordu hatta Üç aya kadar cok uyudu tahlillerinizde sıkıntı yoksa dert etmeyin
Denizbey Srmurs onun düzeni yok daha korkma bırak uyusun rahatlamıştır belki banyo ettirdiysen yada gazı yoksa
tugbakalenci Srmurs olabilir atak dönemi internetten araştırın bebeklerde atak dönemleri diye bebeğinizin doğum tarihiyle bakın
Smye Srmurs o kadar düsük sarılık değeri uyku yapmaz yalnız 2 saatte bi uyandırıp besle kan şekeri düşebilir uyuyor uyusun diye bırakma canım 16larda sıkıntı yaratır sarılık 6 falan önemsiz saglıkcıyım
Deletedmom280 Srmurs sarılık degerinız sarılık degeri degil korkmayın bnm kı 17 falandı ona bile doktor cok degl dedı bebekler dunyaya adepte olmaya calsıyor ve gunu gunun tutmuyor karnını doyur sen cısını kakasını yapıyrsa ınlemıyor kendinden gecmıyırsa sıkıntı yok cnm sende dinlen o bu donem de ıken
Srmurs Melek21 evet bende sasirdim buzmana kadar yok yok dedi sanki biraz sarilik var dedi 38.gun sonrada deger 5.48 oldu bende dedim buzmana kadar sarilik kalit mi diye
Ecelila Benimki 17 saat uyanmadı emmedi tahlil yaptırdık karaciğer enzimleri yüksek cikti baktirin acile götürün beslenmiyorsa sıkıntı olmasin arkadasim
Srmurs Ecelila birsey daha sormak istiyorum karaciger enzimleri yuksekse ne oluyor ne yaptilar sizin bebege
Ecelila Srmurs bizim biraz farklı oldu tesadüfen cikti enzimlerin yüksek olduğu metabozima uzmanına yönlendirdiler neden bilmiyorum yarın gidicez dua edin kötü bişey çıkmasın genelde kas hastaliklarindan supelenenleri oraya yolluyolarmis ama uyanmadigi için değil tesadüfen farkedilen bi durum