Tosbikiim_0606 Kizlar bebeğim 8bucuk aylik son bikac haftadır istediği bisey olmasın sinirlensin ellerini yumruk yapıp sıkıyo normal mi sizce küçücük cocukta sinir olması
unkurabiyesii Tosbikiim_0606 bizimki 5 aylık o da öyle heralde sinirli bi yapısı olacak diyoruz biz de 😂 sen daha 5 aylık ömründe sinirlenip yumruk sıkmayı nerden biliyosun acaba😆
F-Betul Tosbikiim_0606 Valla normal bence ama sinirini beslemeyin dikkatini dağıtın şarkı türkü, ortam değiştirme, ilgisini başka bşr şeye çekme oyuncak vs gibi. Kızım 15 aylık olacak sinirlendiğinde vurur bile.
Haticedd Tosbikiim_0606 benim suratıma bakıp kaslarını çatıyor ıhhh ıhhh diye yumruk yapıp ikisini bagirio kipkrrmizi oluyo vala şaka yollu karşılık verdm inatla devam ediyo ilerleyen zamanlarda gider diye umut ediyorum bucurukler ya
Busramaden Tosbikiim_0606 bugun benım oglum da (7aylık) babasına sınırlenmıs dıslerıde yok damaklarını yumruklarını sıkıp bagırıyomus 😂
F-Betul Tosbikiim_0606 Öyleler benim kızım da ayaklarını yere vurur hatta bazen yere atar kendini çok tehlikeli bir dönem alışırlarsa hem bizi hem kendilerini üzerler 🤷🏻♀️☺️
F-Betul sherlock_mom Bizim kız da yere atmaya başladı kendini valla engellemeye çalışıyorum sıkıntılı bir dönem alırşırlarsa yandık ☺️
Nurhan88 Tosbikiim_0606 bende de var o bebekten bir tane 9 aylık istediği birşey olmayınca çıldırıyor ellerini sıkıyor vuruyor hatta bazen kendi saçlarını yoluyor ne olacak bu bebişlerin sinirleri hatta az önce koltuğun üstünde şarz aletini görmüş koltuğa çıkamadı diye kendini yerden yere atıyor
Tosbikiim_0606 F-Betul dikkatini başka yere çekmeye çalışıyorum ama sınırı geçene kdr değişmiyor götündeki boyadan bakmadan sinirleniyolar allahim
sherlock_mom F-Betul tek başınıza olmaz eşinizle de anlaşmalısınız benimki sussun die hemen yapıo dediğini çocuğun kafası iyice karışıyor
Aleynameva Kızım 6 aylık. Bu kadar sinir kızıma çok fazla diye düşünüyorum. Şaşırıyorum. Kızma sesi çıkarıp ellerini yumruk yapıyor ve kendini sıkıyor kaskatı kesiliyor. Karakteri aile şekillendirir evet ama doğuştan gelen şeylerde varmış 🙄
Derinikom Aleynameva yaa yazdiginizi okuyunca aynı benim kizimi tarif etmişsiniz benim kızımda ayni şekilde kizim 7 aylik sinirden mi bilmiyorum ama heyecanlaninca filan da kendini o kadar kasıyor sıkıyor ki anlatamam bu durum beni tedirgin etmiyor degil
Aleynameva Derinikom Evet bende tedirgin oluyorum. Benim kızımın durumu tamamen sinir. Mesela ona yemek yediyorum agizindaki bitince hemen sinirleniyor. Çok küçük daha ama şimdiden bu duruma bir el atmak lazım diye düşünüyorum. Araştırma yapacağım 🙄