Ayca009 Merhabalar anneler 5 günlük lohusayim normal dogum yaptim eriyen dikis attim dedi doktor sizin ne zaman duştu acaba dikişleriniz
Balkupum2505 Ayca009 o dikislerde zorlandigim kadar dogumda zorlanmadim mafetmisti beni ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum günde 2 3 kez yıkar güzelce kurular batikonun spreyinden sıkardım. Ona ragmen 1 bucuk ayda iyilestim.. cok gecmis olsun
Ayca009 Oznurcoskun evet ya malesef idrar yaparken yakıyor bide inş benimkide düşmekte gecikmez bir an önce duseydi
BenMathilda Ayca009 Yanma olmaması gerekir. İdrarinizla ilgili olabilir o durum Kuru tutarsanız, sık yıkarsaniz, daha çabuk iyileşir, 10.gunden sonra etkisi hafiflemeye başlayacak. Geçmiş olsun 🌺
Paramedikelif Benimde 5 dikişdi ne zamm düştü hatırlamıyorum bile pansumana çok dikkat ettik eşim sağlıkçı olunca o çok iyi yaptı pansumanı bende pansuman sonrası saç kurutma makinesi ile sürekli kuruttum bir hafta da kendime gelmiştim
SemaaAcc Asya2 evet bana 40in çıkınca gel bakalım demişti doktor ben gttim alttan muayne yapıyor dikişlerle bakıyor eliyle
SemaaAcc Ayca009 1ayda düştü canım benim 3dikisim vardı ikisinin düştüğünü gördüm birini görmedim sadece bu arada idrar iyileştirir o dikiş yerlerini ben ne kuruladim ne pansuman ne baticon hiç bir şey kullanmadım hiç bı acimda olmadı sadece temizliğine çok dikkat etmen gerekiyor temiz tutman lazım