btl-06 Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce doğum yaptım normal doğum yaptım dikişlerim var, dikişler kaç güne iyileşiyor tamamen kayboluyor sizlerin nasıl oldu ?
Hep_mi_uykusuz btl-06 1 hafta sonrasi iyilesme surecine girdiği icin asiri kasinti ve aci olmustu oturuo yruyemedim 25 gun rahatladim
34_21_23 btl-06 beni biraz zorlamıştı dinlenmedim uzanmadım bir hafta sonra kontrole gitmiştim dikişlerin zorlanmış uzan üstüne oturma mecbur kalsan yan otur yoksa patlar dedi. Kuru tuttUm hergün 10 dk havalandırdım 15 güne rahatladım.
yareninannesi11 btl-06 dikişlerin çabuk iyileşmesi ve enfeksiyon kapmaması için her WC sonrası bi peçeteye biraz batikon döküp sürün, oturduğunuzda yan oturun, yavaş yavaş yürüyün
btl-06 Benim de 10 günü geçti 11 günlük bebeğim, acılarım arttı sanki iyileşme sürecinden mi bilemedim, 5. Günde muayene gittim iyileşmeye başlıyormuş ama aci artınca korktum simdi kırkımda gidicem bakalım ne olucak.
yareninannesi11 btl-06 benim doktorum 45 günde iyileşir dedi benim kırkım çıkalı bir hafta oldu ama hala ilişkiye girmeye korkuyorum