Sevgi1 Öğlen 12 den beri uyumadi son üç saattir savaşıyorz resmen küçücük bebek mameyle kavga ediyo dissleei olsa parcalicak çok sinirli uyumuyoo uyumuyoo 😢
ZeynoEylul24 Sevgi1 yüzünü inçe Birseyle ört ve uyutmaya çalıştığın odayı karanlık yapmanı öneririm. Ve ayağında salla bu şekilde bakalım.
Berilsmom Sevgi1 benim kızımda öyle. Mesela 11de uyanıyor hiç uyumadan gece 3te uyuyor🤷♀️ Böyle giderse bitkisel uyku ilacı verebilirim dedi doktoru
Sevgi1 Maria123 durmuyo tekme yumruk kavga halinde kundak yapmayı da bilmiyorum ki yapiyom sariyom aciyo o
Maria123 Sevgi1 başını okşayıp sakin olmasını sağlayın . Güzel bir ninni söyleyin sonra bir tülbent le kundak yapın.yarim kundak sadece kolları bağlanacak biraz debelenecek ama uyuyacak . Bizde bugün öyle idik .
Sevgi1 Maria123 valla oksamadan anlamiyo ki küçük daha yeni uyuttum kaç saat olmuş bak şu kundak olayını denicem 😰 debelenince mi uyumuyo
Maria123 Sevgi1 evet debelenince uyumaz. Kendini uyandırır . Yarım kundak nasıl yapılır internet ten bakın. Faydasinu göreceksiniz bizde gündüzleri yarım kundak yapiyoruz