melikeeomeer 11 ay 19 günlük oğlum dişten dolayı ateşlendi huysuzda sizce dolven mı vermeliyim calpol mu ?
herseyguzelolacakk melikeeomeer dolven inatçı düşmeyen ateşte kullanılır genelde. Ateşi çok yüksek değilse calpol yeterli olur
Tatlican melikeeomeer 37 bucuk olan ateşte parol veriyorum.Ates 38 bucuk veya üstü ise parol dolven 5 6saat ara ile dönüsümlü kullanıyorum.
Tortilla melikeeomeer canm dolvenı gerek kalmadıkca kullanma hangı hastaneye gıttıysem doktorlar bunu soyledı. Baska sehıre gittim kızım hastalandı orda vermedı bıle 2 yas altında kullanılmaz dedı. Ama bazı doktorlar verıyır. Parol ve calpol kullanmanı onerırım
Birceninannesi melikeeomeer önce parasetamol ihtiva edenler tercih edilir yani calpol. Calpolle düşmezse dolven verilebilir. Dönüşümlü kullanmayın
dolunay01 melikeeomeer çapraz verıceksın 4 saat arayla .calpol gec düşürür am a etkisi uzun .dolven hemen düşürür etkisi kısa .bu yuzden çapraz verıceksın
Snfk melikeeomeer dönüşümlü calpol peşine dolven verebilirsin. Aralarında 4 saat olmasına dikkat et. Ama mesela calpol verdin 1 saat sonra baktın düşmemiş dolven verebilirsin.
dolunay01 Parol ve calpol aynı zamanda verilmez zehirlenir cocuk .fıtılle calpolda aynı anda verilmez onuda not olarak dusuyun
Sarikuzumalp melikeeomeer Dolven daha etkili ve etkisi 6 saat sürüyor. Calpolun etkisi 4 saat sürüyor. Dolven verin sabaha kadar rahat uyur.