Hhhelya 1,5 ay önce geçirdik delta varyantı 2 aşımı da olmuştum (sinovac) ama deltaya pek etkil değilmiş ama yine de iyi ki olmuşsunuz yoksa yoğunbakımlık da olabilirdiniz dedi filyasyon ekibi, biz çok ağır geçirdik bebeğin bakıcısından bebeğe ondan da bize, 3 gün çok yüksek ateş oldu 3. Gün gece 40,5’a çıktı yarım saatte bir ılık suyu açıp başı hariç lavabonun içinde suya tuttum, 4 saatte bir calpol verdim düşmeyince ambulansla hastaneye gittik evde dolven yoktu onlar dolven verdiler serum takıldı 4. Gün ateş olmayıp 5. Gün tekrar ateşi fırladı sonraki ateşi 38,5’u hiç geçmedi yine de 1 hafta boyunca hep takip ettim ateşi, 10 gün çok kötü geçti bir yandan da boğaz enfeksiyonu yapmış ikinci kez ambulansla acile gittiğimizde serumu 2 kez çıkarınca artık takmadılar antibiyotik verip yolladılar antibiyotikten sonra yemek yemeye başladı, öncesinde sadece yoğurt ve kefir yedi en son su bile içemiyordu 😔 ama benim bebeğimin doğuştan bağışıklığı çok düşük ve alerjik bünyeli bir bebekti, igA değeri en az 50 olması gerekirken 18 di. Biraz da bağışıklık ile ilgili, tek avantajımız emziriyordum. Ama ben de covit olduğum için ne kadar su içersem içeyim sütüm çok az geldi o dönem. İnşallah siz kolay atlatırsınız. Geçmiş olsun.