1prensannesiiii Merhaba hanımlar bebeğim 5 günlük oldu sürekli emmek istiyor emmek istemesi güzel fakat doyduğunu anlayamıyorum 2 saatte bir veriyordum ama yeterli olmuyor gibi daha sık mı versem nasıl yapsam👩🏻🍼
Betul23 1prensannesiiii bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Bol bol emzirin dursun memenizde uyusun uyansın onun için en güzel şey o olacaktır. İki saatten önce sizi istemesinin nedeni daha çok küçük kokunuzu arıyordur.
1balkizannesi 1prensannesiiii Zamanla kilosundan belli olacak cnm tartarak ideal kiloyla karşılaştırirsiniz sonra bir careye bakarsin
Mlkko 1prensannesiiii çişli bezine bakın günde 5-6 tane dolu bez oluyorsa doyuyordur. Memenizde olması normal sizi istiyor çünkü daha çok küçük kokunuzda güven buluyor. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 😊
2015 1prensannesiiii postu görünce benim ilk gunlerim aklıma geldi kızım şimdi bir yaşına girecek nasıl zaman geçmiş sizin de su gibi sağlıklı geçer inşallah süt konusunda sıkıntı etmeyin ben iyi emdiği zaman iki saat te bir veriyor dur fakat az yediği zaman iki saati beklemez dim zaten sarılık tan Uyuyor du yarım saat uyandırmak.icin uğraşıyor dum