Zynp38ia Bebeğim 6 ayına girdiğinden beri uyku düzeni özellikle gece çok uyanmazdı şimdi ise aşırı uyanmaya başladı yaşayan vardır kesin. Çözüm üreten var mum paylaşabilirmisiniz 💖
Mec Zynp38ia ayy merhaba kardeş bizde özellikle son 1 2 haftadır uyku konusunda çok sıkıntılıyız şu son 2 gündür de uyumak istemiyor resmen geceleri, 6 mart doğumlu oğlum, bi bizde mi var acaba diye düşünüyordum
erdeminannesi12 Zynp38ia bizde aynı şekildeyiz 6. aya girdiğimizden beri gece hiç uyanmayan oğlum 5-6 kere uyanıp sürekli emmek istiyor memeyi ağzından çıkarınca uyanıyor gündüz uykularıda çok uzun değildi zaten 40 dk maksimum uyur dün akşam kendim uyku eğitimi verme kararı aldım yanımdan ayırdım gece beşiğinde yatırdım sallamadım ninni söyleyerek uyuttum uyanır gibi oldu bi kaç kez beyaz gürültü açtım daldı tekrar iki kez emzirdim sadece sabah 9 buçuğa kadar uyudu o şekilde bugünde yine sallamadan uyuttum şuan 1 buçuk saattir uyuyo maşallah destekli uyuyo olması uykuyu aşırı etkiliyo varsa desteği kesinlikle kaldırın yoksa çok zor
Aselinannesi0655 Gel sarılalım💜 bizde öyle destekli uyudugu için gece hee uyanmasında o destegi istiyor emerek uyuyırsa emme yada sallanma
Zynp38ia Aselinannesi0655 evet gece uykusuna emerek yatar o yüzden mi yani. Başka türlü uyumuyor ama 🙄☹️
Zynp38ia Mec yalnız değilsin canım💖 8 Mart doğumlu benimki de hiç böyle yapmazdı 6.ayında böyle yapmaya başladı gündüz uykusu da pek uzun değil zaten napcam bilemedim 🤷🏻♀️
Aselinannesi0655 Zynp38ia evet cnm bnde uyku egitimi alıcam destekdşz uyyması gerek ki onu aramasın zor bi süreç alan arkadaşlarım var kesintisiz uyuyorlar şahit okmasam şmkansız derdim 3gün kaldım aynı gün dogdular kızımla aynı ay akşam en geç 7.30da yatıyor gece ikş kez emiyor savah 7de uyanıyor bnde zor durumdayım saate bakmaktan rakam görmek istemiyorum
Mec Zynp38ia acaba neden sizinki bi fikrin var mı canım? Bizimki diştendir belki diye düşünüyorum ben
Aselinannesi0655 Zynp38ia gundğz 2 saat ayakra tut uyur canım bixim ki 40.dk uyanırdı hallettim bu şekilde arayı aç
ebru_32 Aselinannesi0655 huysuzluk yapmadi mi nasil dayandıniz hayatta durmaz bizimki uykusu gelince çok ağlar