Mhnds Kızlar bebeğim 32 günlük ayakta sallıyorum uyuturken nasıl kesebilirim bunu ağlıyor uykuya geçmiyor diğer türlü
merve0128 Mhnds 7 buçuk aylık hala ayakta sallıyorum bir sürü yöntem denedim hiç etkisi olmadı. Bıraktırabilen varsa bende burda bekleyim öğreneyim 😊
Adakus24 Mhnds turkanacar_ isterseniz bu sayfaya bir bayın çok güzel anlatıyor herşeyi Ama bebeğiniz çok küçük şuan eğtim verebilir misiniz bilmiyorum bebeklerin 3. Aydan sonra başlıyor uyku düzeni
Annepandaa Mhnds bebeğiniz çok küçük ayağa alışmamıştır siz ayakta sallamaya alışmışsınız. Siz başka yöntem denidiğiniz zaman ona uyum sağlar. 3-4aya kadar bebekler alışkanlık yapmıyorlar.
merve0128 Cagansm bebeğim 7 buçuk aylık hiç salla dur yönteminin etkisini göremedim malesef durduğum an kendini kaldırıyor 🤦♀️ Valla bu yöntemle bıraktırana helal olsun 🌸
Mhnds merve0128 bıraktırırsam şimdi bıraktırırım ozaman 32 günlük benim kzım yaklaşık 1 haftadır sallıyorum
Cagansm Sabredeceksiniz arkadaslar inanın oluyor 3 gün sora alışmaya başlıyorlar mesele sadece sabırda sallamak malesef iyi değil😔 ben aglardım artık olsun diye maşallah artık bebegim kendi uyuyor
Seymacr Mhnds tak diye bırakın, yere bi yer yatağı yapın ya da yatağınızda başlayın popoya pat pat kulağa pış pış iki güne alışır sabredin pes etmeyin çok çabuk alışıyorlar
Yaseminnnnn93 Mhnds daha cok kucuk alismazlar suan yapabilirsen yap ama 4. Ay atağında hersey basa sarar karışır butun düzenin bence acele etme tabi cok sallama ama çocuğa bise alistirman suan imkansiz anne karninda hiseidyor kendini bence 5. Ayda basla tam zmani olur