Urasmmom Merhaba anneler , yarın bir işim var yarım gün kadar olmayacağım bebeğimi anneme bırakacağım dhaa önce hiç biberon sağma vs yapmadım. Bebeğim 4 aylık. Sütü sağınca biberon ile mi vercem meme reddi olur mu korkuyorum biraz bilmediğimden :/
3MelekAnnesi3 Urasmmom 1 kereden olur mu bilmiyorum ben olsam riske atmazdım cok ac kalacaksa mecbur verilir ama cok degilse işiniz emzirir cıkardım dönünce bida emzirirdim ya da aclıgı yatıscak kadar kasıkla tutsa daha iyi olur gibi
Birceninannesi Urasmmom biberon kaşık şırınga bi çok yöntemi var da bebek bunları kabul eder mi sorun o. Kızım kuvözde biberona alıştığı için beni emmemişti, silikon uçla ancak emzirebilmiştim. Sonrasında biberonu reddetti🤦🏻♀️ Silikon uçla emmesine rağmen biberon almıyo mesela. Gitmeden bi deneyin biberonu kabul edip etmediğini bir kereden meme reddi yaşıyacağınızı zannetmem
66ays Urasmmom anne sütü için biberon kaşık var onunla verebilirsiniz. Biberona alıştırmak istemiyorsanız. Ama bebek memeyi tutuyormuş ve dört aylıkmış hemen alışmaz biberona çünkü yalancı emZiği bile iki aydan sonra falan verin diyorlar memeyi unutmasın diye
Sehertosunn Urasmmom biz hergün biberon veriyoruz saat 3 den sonra emziriyorum cok şükür meme reddi olmado ama biberon tutar mı acaba ben 1 ayda biberona alıştırdım. Kasıkla da verebilirsiniz
Yafes meme reddi endişeniz varsa sütü siringa ile verebilirsiniz, elleri güzelce temizleyip cim parmağını damaginin üstüne yerleştirip siingayla verin, o şekilde parmağı meme ucu zandeder
Ikra_2021 ben 3 gün üst üste işim olunca sütümü sağıp vermek zorunda kaldım çok şükür meme reddi olmadı. Sağıp süt posetlerine koyun dolapta beklesin vercegi zaman biberona boşaltın sütü sonra sıcak su dolu bı kabın içine koyun biberini ılık olsun öyle verin sütü.
Urasmmom Ikra_2021 mesela sabah sağsam sütümü bir kaç saat dışarda bekleyebilir dimi biberonda dolaba koymadan
Urasmmom Sehertosunn emziğe alıştırdık hemen yatarken alıyor mesela , meme reddi vs olmadı. Umarım biberondada olmaz lansinoh göğüs ucuna yakın biberon var ondan vereceğim