May01 Nrgglr molfix daha iyi bence baby turco ya göre. Baby turco da güzel ama çok pamuk gibi toplanıyo molfixte o olmuyor. O toplanmayı saymazsak baby turco daha pamuksu. Aynı fiyatsa molfixi tercih ederdim ama ucızsa babyturco alırdım.
Ocak2021 Nrgglr bir sürü bez denmesinden sonra baby Turco kullanmaya karar verdim ve 2 aydan fazladır kullanıyoruz çok memnunum
poyrazinannesi89 Doğduğundan beri kullanıyorum. Aşırı ishal olduğunda taşıyor onun haricinde ben memnunum
Nrgglr poyrazinannesi89 çişini sızdırma yapıyor mu ben soffio kullandım çişini arada sizdiriyordu baby turcoyu deneyecem bide
poyrazinannesi89 İlk başta yapıyordu acemiligimden olmuş 😅 şimdi çözdüm sıkıntımız yok. Ama kakasını bekletmemek gerekiyor..
Nrgglr May01 molfixin indirimli fiyatı kalmamış baby turco almak zorunda kaldım tanesi 83 kuruşa geldi 96 tanesi 80 lira çise alıştırma sürecindeyim geceleri bide öğle uykusunda bagliyorum
poyrazinannesi89 May01 haklı olabilirsiniz özellikle pamuk istemiştim ben ondan seçtim. Alerjik bünyem var bebeğimde öyle olursa diye hazırlık yaparken tek seçenekti diyebilirim.
YusufunAnnesiiiii Baby turco Doğadan çok güzel hiç sızdırmıyor incecik ve yumuşak boya koku vs yok ben çok memnunum
Nrgglr AlinAda ıslak mendilini bende bayadır kullaniyorum çok memnunum ama bezini daha ilk defa kullanacam o yüzden biraz tedirgin oldum
AlinAda Nrgglr Cok guzel hem ince hem yumuşak asla sizdirma yapmıyor biraz kalıpları küçük o kadar bir beden büyük alın mesela rahat olur