bahartadinda kızlar pirincimde tuhaf seyler aezdim ve arastırmama göre pirinc biti varmış hic duymamıatım daha yeni alıp posetinden cıkardım bi biliginiz varmı ?
Deletedmom54554 bahartadinda evet bitleniyor bende geçen ay aldım 2,5 kilo ve içimde gördüm eğer faturaya atmasaydım şikayet edecektim ama atmıştım :(
Mimozacicegim bahartadinda Havalar sıcakken markete geldiyse beklemekten bitlenmiştir canım. Kullanma. Birde pirinç bulgur un vs gibi bakliyat aldıgın zaman temizse, içine defne yaprağı at yada tuz koy öyle beklet. Bitlenmez.
senceumrumdam1 bahartadinda tencerenin içine makarnayı koydum bi baktım daha açılmamış paket içinde vardı attım iğrendim makarnadan sayelerinde sıcaktan oluyor
Aydonika bahartadinda pirinç bitti diye okudum valla acil de yazınca biz ne yapabiliriz ki acaba diye düşünerek girdim posta 😂 evet canım var böyle bir şey
bahartadinda Deletedmom54554 peki ne yaptın ? vücuda falan bulaşıyormu saça falan ? su an asırı huylandım ve heryerim kasınıyor
Gin Mimozacicegim defne yaprağı işe yaramıyor, geçen sene bitlenmişti saklama kaplarındaki pirinçlerim. Bunu duydum bu sene denedim ama yine bitlendiler. 😣
Esilahanm1 bahartadinda bilmiyorum ama benimde bulgurumda olmuştu izne giderken dolaba koymayı unutmuşum sıcaktan bitlenmis evde bi kac tane gördüm hemen döktüm bulgurdan olduğunu fark eder etmez çöpe atıp digerlerini de kontrol ettim geçmemişti daha baska birşeye ama atınca başka gormedim
bahartadinda senceumrumdam1 ya cidden cok kötü bi durum ya , bide baya bilindik bir marketten alısveriş yaptık artık kapalı ambalajlı seylerede güvenemeyeceksek vah halimize .. marketlerde dogru depolanmıyor demekki.
senceumrumdam1 bahartadinda tarihine baktım geçmemişti bile ama sıcaktan oluyor patates soğanı bile dolaba koyar oldum cidden bu olaydan sonra korkumdan