Deletedmom99886 Merhaba, 15 aylık bir oğlum var. Antalya’da yaşıyoruz buralar çok sıcak hala o yüzden oğlumun altını bol bol havalandırır bezsiz gezdiririm ama altını açınca yavrucuğum pipisini testislerini tutup ıh ıh diyor bir şey demeye çalışıyor da ben anlamıyorum, arada çekip oynuyor ama orayı tutup neden öyle diyor bilmiyorum. Görünürde bir şey yok, bu arada sünnetsiz. Çişini yaparken ağlamıyor. Ama yine enfeksiyon olabilir mi? Annem kaşınıyor mu diyip kaşıyorum elimi itip elleri ile kapatıyor. Neden olabilir arkadaşlar, var mı yaşayan?
File351047 Deletedmom99886 21 aylık oğlum var altını açtığımız da pipisini tutup bu ne diye soruyor sonra tutup çekiştiriyor falan muhtemelen sizin oğlunuzda vücudunu tanımaya çalışıyordur
alerjikbebekanasi Deletedmom99886 merhaba vücut tanıyorlar. Oğlum 7-8aylıktı bezsiz dolastırmaya basladım ev içinde e pişmesin diye. Maalesef bizd de pipi tutma vurma alıskanlığı bir süre devam etti ben yapma dedikçe daha da yapar oldu. Doktorumuz hiç tepki verme dedi, tepki vermedikçe azaldı. Şu an 11 aylık.
Ecreee Her bebeğin gelişimi farklı ,galiba organını tanimaya çalışıyor,çünkü ağrısı vs olsa emin olki ağlamadan duramaz.. ağrısı sızısı yoksa ,vücudunu gözlemliyor,sizde diğer yerine dikktini çekin ,kol bacak ,saç vs vsdiye tanıtın vücudunu🤗
Deletedmom99886 Ecreee Öyle mi diyorsunuz? Normalde de zaten hemen oynamaya başlardı bende keşfediyor diye düşünürdüm ama açar açmaz elini oraya götürüp ıh ıh demesi düşündürdü beni. Teşekkür ederim ☺️
Ecreee Deletedmom99886 tamm işte dikktini çekiyor,çünkü parası kapalı normlde açtığında hemen dikktini çekiyor keşfediyor..hix bitmiyor bu keşifleri 😅☺️
Deletedmom99886 alerjikbebekanasi Ben hiç demedim yapma diye anlamaya çalışıyorum bakıyorum sonra göz göze gelince gelip sarılıyor 😂 Bende bastırılmaması taraftarıyım, nasıl ellerini ayaklarını tanıdıysa orayıda tanısın, bir sağlık sıkıntısı olmasın da 🙏🏻