_Evlat_kokuSu_ Kızım çorba içti yarım saat sonra burnunda n akmaya başladı neden olur ilk defa şahit oluyorum böyle birşey e neden olur önemli birşey mi
esleminannesi2 _Evlat_kokuSu_ Allah Allah ilk kez duydum acaba kusacaktı kusamadı mı ki çok mu yedirdiniz
Birtosbaga_annesi35 _Evlat_kokuSu_ bneim oğlumda mam çok içtiği zamn kusarken burnundan da geliyor bazen kusamayıp direk burnundan geliyor az bişey korkma
aslimutlu1 _Evlat_kokuSu_ muhtemelen kusmugunu kendisi çıkaramadığı için direk burundan gelmiştir .bir kaç kez daha tekrarlarsa doktora danışın .korkulcak bişey yok burnunu iyce temizleyin .
_Evlat_kokuSu_ esleminannesi2 valla bnde çok şaşırdım çok hızlı yedi ama hatta yavaş kızım bu ne acele Dedim bu aralar istihi açıldı hızlı yiyo ama İlk defa karşılaştı m bnde
_Evlat_kokuSu_ minmin-hanim yani zararlı mı defa yani ben böyle birşey duymadım görmedim nasıl birşey Google da yazdım çıkmadı bunla ilgili birşey
esleminannesi2 _Evlat_kokuSu_ hızlı yemesiyle alakası olabilir tekrarlarsa doktora söyleyin içiniz rahat etsin önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum
_Evlat_kokuSu_ Birtosbaga_annesi35 öylemi tmm çok sağolun valla korktum açıkçası ilk defa başıma geldi